15 actori care urăsc rolurile pe care le-au făcut: Fiecare are motivul lui!

O fi frumoasă, nimeni nu zice nu, dar viața de actor nu-i așa ușoară cum pare. De cele mai multe ori, starurile trebuie să joace "cum li se cântă", adică să respecte scenariul și indicațiile regizorilor. Ce poate fi mai rău de atât când un rol îți aduce o grămadă de bani?

Dar știi cum se spune - întotdeauna e loc de mai rău. De pildă, un rol pe care tu, ca actor, nu-l simți, care nu te atrage sau pe care l-ai interpreta altfel dacă ar fi după tine. Sau pur și simplu pe care nu l-ai mai juca deloc.
Dar viața nu-i așa simplă - din felurite motive, actorii de la Hollywood ajung să facă roluri cu care nu se mândresc și au motivele lor pentru asta.

Alec Guinness, de exemplu, i-a promis unui fan al seriei "Star Wars" care i-a mărturisit entuziasmat că a văzut de 100 de ori filmul, că el unul nu se va uita niciodată la producția în care a jucat. Și nu e singurul care a decis una ca asta: Bright Side ne prezintă 15 actori care urăsc rolurile pe care le-au făcut.
1 din 16

Jamie Dornan — Christian Grey în "Fifty Shades of Grey"

Actorul își dorește să nu fie asociat cu personajul său, Christian Grey. El a ținut să precizeze că e diferit de bărbatul pe care l-a interpretat în această dramă romantico-erotică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod