12 milionari celebri care trăiesc ca niște oameni obișnuiți

Ne imaginăm că oamenii celebri au case imense, frecventează numai restaurante de lux, au mașini și haine scumpe și pot face ce poftesc. Pentru unele vedete, așa și este. Dar altele duc o viață obișnuită, deși au averi de milioane de dolari.

Oamenii bogați care trăiesc normal, fără să depindă de lux și fără cheltuieli excesive, o fac din diferite motive. Unii vor să rămână cu picioarele pe pământ după ce au dus o viață normală înainte de a gusta succesul. Alții cred că este un mod de viață mai sănătos sau consideră că este mai bine să dea un exemplu bun copiilor.

Bright Side prezintă exemplele unor milionari celebri care au ales să trăiască simplu, ca niște oameni obișnuiți, fără să epateze și fără să-și folosească banii la orice pas.
Pur și simplu le place să fie discreți, să ducă o viață cât mai simplă și să stea cât mai departe de presiunea pe care o creează banii. Mai ales munții de bani.
1 din 11

Ashton Kutcher și Mila Kunis

Cei doi actori știu foarte bine cât de mult contează banii și cum trebuie să-i folosească. Amândoi au fost copii săraci, așa că prețuiesc ceea ce au, trăiesc ca un cuplu normal și nu sunt dependenți de lux. Ei își educă copiii să facă la fel și au anunțat că le vor lăsa moștenire o mică parte din avere, restul urmând să-i doneze unei organizații de caritate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod