12 imagini cu Brad Pitt şi Angelina Jolie, o iubire ce părea fără sfârşit

Cel mai popular cuplu de la Hollywood, "Brangelina" a ajuns în faza divorţului după numai doi ani de la "nunta secolului". Cu toate că tabloidele au anunţat de mai mulţi ani că Angelina şi Brad nu se mai înţeleg şi se depart, cei doi actori au trăit o poveste de dragoste intensă şi presărată cu multe momente frumoase.

Două staruri cu firi puternice, cu personalitate acerbă şi o popularitate planetară, Brad Pitt şi Angelina Jolie deveniseră idealul iubirii moderne - doi oameni cu o frumuseţe care atingea superlativul şi cu o prezenţă activă nu doar în lumea filmului, ci şi în acţiunile sociale şi umanitare.

"Brangelina" cumula o influenţă pe care şi-ar fi dorit-o mulţi politicieni. Jolie şi Pitt aveau o familie pentru care îi invidiau mulţi colegi din showbiz şi se bucurau de o simpatie planetară.

Din această săptămână, tot acest capital impresionant se împarte pe jumătate fiecare pe drumul său, dar mai întâi războiul pentru divorţ. Iubirea lor a fost atât de vie, încât mistuie acum tot ce îi unea. Ne rămân de acum fotografiile lor care ne spuneau că ei vor fi întotdeauna împreună - mărturii ale uneia dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din lumea vedetelor.
1 din 13

15 ianuarie 2007

La a 64-a ediţie a galei Globurilor de Aur, de la Hollywood
9 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod