10 vedete despre care toată lumea credea că vor avea succes toată viața. Ceva n-a mers bine!

Mii, sute de mii de oameni visează să devină celebri. Foarte puțini reușesc, iar cei care izbândesc să ajungă acolo unde își doresc nu se bucură bine de succes că îl și scapă printre degete - e la fel de greu să rămâi celebru. Și, din păcate, exemplele notorii nu lipsesc.

Bright Side ne propune să învățăm din greșelile unora mai cunoscuți decât noi. Iată 10 vedete care au căzut în uitare și motivele pentru care s-a întâmplat așa ceva!
1 din 11

Neve Campbell

Neve a devenit celebră după rolul principal din "Scream", horror-ul emblematic al anilor '90. Acesta a fost apogeul carierei sale, ea interpretând în toate cele trei părți ale seriei personajul care a făcut-o cunoscută.
După ultimele filmări, în 2000, cariera sa a intrat într-un con de umbră și nu a mai obținut vreun rol într-un film de succes. Neve a mai apărut pe marele ecran în 2011, când a jucat-o din nou pe Sidney Prescot, când producătorii seriei "Scream" au decis să mai facă un film și au avut nevoie de ea. Poate că actrița a jucat prea bine acest personaj, sunt de părere cei de la Bright Side.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • avocat coltuc pe 22 Apr 2019, 12:14
    Interesant subiect

    Banii schimba oamenii

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod