10 vedete cu lenjeria la vedere

Când starurile nu au nimic de ascuns... Renumite pentru carierele pe care le au, vedetele despre care vom discuta astăzi au fost surprinse nu numai o dată în ipostaze care le-ar face să roşească pe multe dintre "domnişoarele" de viţă nobilă din alte vremuri.
Când starurile nu au nimic de ascuns... Renumite pentru carierele pe care le au, vedetele despre care vom discuta astăzi au fost surprinse, nu numai o dată, în ipostaze care le-ar face să roşească pe multe dintre "domnişoarele" de viţă nobilă din alte vremuri. Paparazii au fost pe fază şi le-au taxat.

Te aştept să-ţi dai cu părerea la final despre ce o sa vezi aici.


Pe Britney Spears nu o interesează

Această ipostază este mai mult decât cuminţică dacă ar fi să ne gândim că Britney obişnuieşte de multe ori să iasă "fără acoperire". Probabil grăbită fiind, diva a uitat de perechea de chiloţi roz din dantelă pe care a ales să o poarte în ziua respectivă şi a decis să le-o arate şi celor din jur.

Audrina Patrigde, trandafiri şi chiloţi

Total absorbită de trandafirii pe care tocmai ce i-a primit, Patridge în încercarea de a coborâ din maşină, li se dezvăluie tuturor. Cariera ei de prezentatoare TV şi actriţă a beneficiat de promovare gratis prin apariţia acestor fotografii. Oare nu asta a fost ideea?



Ashanti Flashes, totul pentru muzică

Cuprinsă de febra concertului pe care îl susţinea, artista a uitat de aşa numita poziţie decentă. Fotografia a fost realizată în timpul unui spectatcol pe care multra îl susţinea la Nokia Theater din New York City.



Lindsay Lohan nu mai surprinde pe nimeni

După ce a fost fotografiată drogată, după ce a fost surprinsă plângând în sala de judecată, paparazii i-au fotografiat şi chiloţii. După locaţia în care a fost surprinsă este clar că Lohan se distra foarte bine, iar faptul că i s-ar putea vedea chiloţii era ultima ei grijă. Ce-i drept ar putea fi chiar costumul de baie.



Mariah Carey, poate chiar fără

Asta a fost chiar o surpriză! Puţină lume se aştepta să o vadă pe vedetă atât de dezgolită. Deşi nu se distinge foarte bine, se pare că Mariah chiar nu purta nimic în această fotografie.



Paris Hilton nu se dezminte

Din categoria Britney Spears si Lindsay Lohan, Paris Hilton nu mai are nimic de ascuns. Ba mai mult decât atât, oricând are ocazia trece la fapte, pentru că nu-i aşa, nimeni nu se compară cu Paris Hilton. Droguri, bărbaţi frumoşi, relaţii de... mai puţin de-o noapte, bani, cluburi ... o viaţă cu de toate.



 Nicole Scherzinger perfectă

Ce-i drept, combinaţia dintre rozul chiloţilor şi culoarea pielii starului TV fac toţi banii. Kim nu poate fi acuzată de nimic, dacă este să ne uităm la poza aceasta. Despre ea chiar se poate spune că a fost prinsă pe picior greşit, în momentul în care a coborât din maşină.



Mischa Barton, neatentă sau dezinvoltă?

Extrem de preocupată de prietenii din spate, dar şi de statutul ei de vedetă, Mischa a cam uitat de rochia scurtă şi de chiloţii gri pe care îi purta. Nimic mai bun pentru paparazii care au găsit momentul potrivit să scoată nişte cadre numai bune pentru publicat.



După ce le-am puricat pe vedetele de afară, haide să vedem cum stau şi cele de la noi. Avem două exemple:

Andreea Bănică, arta cere sacrificiu

Acelaşi lucru se poate spune şi despre artista care, din cauza coregrafiei, a fost obligată să le arate celor din jur ce are pe dedesubtul rochiei. Noroc că bikini se încadrau perfect în outfit.



Claudia Neghină, şi ce dacă?

Obosită după defilarea din cadrul show-ului de modă organizat de Clara Rotescu în urmă cu două sezoane, Claudia nu a observat că tot poporul vede ce nu trebuie. Pe de altă parte, în momentul în care eşti plătită ca să defilezi în lenjerie intimă nu cred că mai este vreo problemă că paparazii te surprind la un moment dat în ofsaid.

2 Noiembrie 2010
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Deea pe 2 Nov 2010, 16:08
    comic

    Mie mi se pare foarte interesant articolul. Comic. Se mai intampla si de'astea!

    0
    0

  • Bianca pe 2 Nov 2010, 15:29
    penibil.

    Aproape in toate pozele vedetele, coborau din masina. Te rog sa imi explici si mie cum sa te ascunzi de paparatzzi cand ei stau cu aparatul fixat sub fusta ta ?

    0
    0

  • cocota pe 2 Nov 2010, 15:22
    chiloti...

    1. nu stiu despre care Kim vorbiti in prezentarea chilotilor lu' Nicole Scherzinger 2. cand te dai jos din masina si porti o fusta sau rochie scurta e clar ca la un moment dat vei arata mai mult decat vrei... 3.Andreea Banica e pe plaja si mai mult ca sigur ceea ce arata ea sunt slipii de la dres deci ,parerea mea, e ca nu prea are ce sa caute aici caci la mare toti ne aratam chilotii

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod