10 vedete care au îndrăznit să vină fără machiaj pe covorul roşu

de Daniel Dumitrescu, 18 Octombrie 2017
Heidi Klum

Heidi Klum se numără printre puţinele vedete care au îndrăznit să apară fără machiaj pe covorul roşu, acolo unde camerele foto şi video sunt nemiloase.

E un nou curent acum: tot mai multe femei celebre îşi iau inima în dinţi şi renunţă complet sau parţial la machiaj când apar pe covorul roşu, cu ocazia unor evenimente.

Aşa ceva ar fi fost de neconceput în urmă cu 10-20 de ani, dar astăzi a devenit aproape un act de emancipare pentru femeile care doresc să demonstreze că pot fi frumoase şi fără artificii cosmetice.

În încercarea de a combate stereotipurile societăţii, ele înfruntă camerele foto şi video, care se dovedesc nemiloase cu orice rid, cu orice imperfecţiune.

Bright Side trece în revistă câteva dintre femeile celebre care au avut curajul de a păşi pe covorul roşu renunţând total sau parţial la machiaj.

Heidi Klum

Supermodelul german obişnuieşte să pozeze şi să se pozeze fără machiaj. "Uneori nu mă machiez zile la rând. Nu sunt o fire complicată. Nu am tone de creme şi alte lucruri de genul ăsta. Prefer să rămân simplă", a declarat ea.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod