10 imagini memorabile ale vedetelor, surprinse în ziua nunţii lor

Nunţile vedetelor sunt unele dintre cele mai fascinante subiecte pentru oamenii obişnuiţi. Iată cum arătau câteva celebrităţi în ziua cea mare!

O nuntă atrage întotdeauna atenţia tuturor, dar când acest moment deosebit implică şi vedete, totul se transformă într-un super-eveniment mediatic. Oamenii sunt curioşi şi vor să ştie tot: cum arată celebrităţile, cum se îmbracă, cine sunt invitaţii, cât a costat nunta, absolut tot. Iar când se căsătoresc membrii familiei regale britanice, aşa cum a fost cazul Prinţul Charles cu Diana sau a Prinţului William cu Kate Middleton, evenimentul capătă o scară planetară.

Bright Side prezintă mai multe vedete surprinse în ziua nunţii lor.

De la imagini istorice, în care regăsim personaje celebre ale anilor trecuţi, precum Audrey Hepburn, Frank Sinatra şi John Lennon, până la staruri din zilele noastre, precum George Clooney şi Julia Roberts, aceste fotografii ne demonstrează că, în ciuda luxului şi a celebrităţii de care se bucură, vedetele sunt tot oameni şi au aceleaşi trăiri ca orice persoană în cea mai frumoasă zi din viaţa lor. Cu menţiunea că pentru unii din cei pe care îi veţi vedea aceea n-a fost singura "cea mai frumoasă zi" din viaţa lor, fiindcă fie veneau după alt mariaj, fie urmau să se recăsătorească.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod