11 imagini incredibile cu vedete înainte şi după Photoshop

Photoshop poate face minuni, iar asta se vede cel mai bine în imaginile cu vedetele care au fost ajutate să arate perfect.

Ne plac femeile celebre, le admirăm pentru că sunt frumoase şi arată extraordinar, dar ştim bine că nimeni nu este perfect şi că nu trebuie să credem tot ce vedem în paginile revistelor glossy. Adevărul gol-goluţ este că foarte puţine vedete refuză tentaţia de a-şi peria imaginea cu Photoshop.

Un look natural a devenit din ce în ce mai rar la Hollywood, pentru că aşteptările tuturor au devenit nerealiste. Industria showbiz-ului se sprijină masiv pe cultul frumuseţii depline, fără cusur, iar Photoshop mulţumeşte pe toată lumea - celebrităţi, producători, public, presă. Imperfecţiunile sunt şterse discret, iar pozele ne arată ce vrem să vedem, nu ce ar trebui să vedem. Diferenţele între cele două limite sunt vizibile în imaginile următoare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Septembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • melanj pe 8 Sep 2016, 13:02
    10 imagini incredibile cu vedete înainte şi după Photoshop

    incredibile in sensul ca mai toate arata cu mult mai bine inainte decat dupa photoshopare ! dupa...arata toate ca niste papusi lipsite de expresivitate ...

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod