10 femei care n-au mai îmbătrânit de la 20 de ani: Arată incredibil la vârsta lor!

Sunt puțini norocoșii și mai ales norocoasele care au împlinit 40 sau chiar 50 de ani și arată de parcă încă sunt studenți, dar tocmai de aceea exemplele lor atrag atenția. Sunt oameni care au un aspect fizic atât de tânăr, încât n-ai nicio șansă să le ghicești vârsta. Și la fel de remarcabil este că nu toți sunt staruri de cinema sau vedete din lumea modei.

Bright Side a găsit mai multe femei frumoase care par să fi uitat să îmbrătrânească. Deși au de două ori mai mult și chiar mai bine decât vârsta pe care o afișează, n-au riduri și arată extraordinar și impresionează cu forma lor fizică în fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. Ele sunt dovada vie că 40 sau chiar 50 pot fi noul 20!
1 din 11

Lure Hsu, 43 de ani

Lure este designer în Taiwan și a cucerit Instagram-ul cu aspectul ei tineresc. Nu consumă carne, preferă legumele și fructele, adoră sportul și nu iese niciodată pe stradă fără să poarte ochelarii de soare. Ea le recomandă tuturor femeilor să aleagă cu grijă crema hidratantă pentru a preveni apariția ridurilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod