Vedeta care latră: Cum a ajuns un câine adorabil pe afişele unor filme celebre

de Daniel Dumitrescu, 2 Septembrie 2017

Câinii au făcut deseori roluri memorabile în producţiile de succes. Dar există şi un patruped care apare pe posterele unor filme în care n-a jucat.
Există o explicaţie pentru acest fenomen, iar Irene ştie cel mai bine despre ce e vorba. Ea este înnebunită după căţeluşa sa, Lucy, pe care a luat-o de la un adăpost când avea doar şase săptămâni, şi despre care spune că este foarte inteligentă. Prietenia lor s-a întărit de-a lungul timpului şi a ajuns la un nivel care transcede bariera limbajului uman.

Acum câţiva ani, Irene a început, mai mult în joacă, să modifice în Photoshop unele poze cu Lucy, apoi i-a venit ideea de a o introduce pe afişele unor filme celebre, precum "Kill Bill", "Matrix" sau "Lucy".


După primele reuşite, joaca ei a devenit un hobby, iar Lucy a ajuns vedetă pe reţelele de socializare, fiind "distribuită" în posterele unor producţii diverse, de la comedii la filme de groază. Pe lângă imaginile care frapează, afişele atrag şi prin titlurile modificate inteligent de Irene, rezultatul fiind foarte amuzant.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod