Vedeta care latră: Cum a ajuns un câine adorabil pe afişele unor filme celebre

Câinii au făcut deseori roluri memorabile în producţiile de succes. Dar există şi un patruped care apare pe posterele unor filme în care n-a jucat.
Există o explicaţie pentru acest fenomen, iar Irene ştie cel mai bine despre ce e vorba. Ea este înnebunită după căţeluşa sa, Lucy, pe care a luat-o de la un adăpost când avea doar şase săptămâni, şi despre care spune că este foarte inteligentă. Prietenia lor s-a întărit de-a lungul timpului şi a ajuns la un nivel care transcede bariera limbajului uman.

Acum câţiva ani, Irene a început, mai mult în joacă, să modifice în Photoshop unele poze cu Lucy, apoi i-a venit ideea de a o introduce pe afişele unor filme celebre, precum "Kill Bill", "Matrix" sau "Lucy".


După primele reuşite, joaca ei a devenit un hobby, iar Lucy a ajuns vedetă pe reţelele de socializare, fiind "distribuită" în posterele unor producţii diverse, de la comedii la filme de groază. Pe lângă imaginile care frapează, afişele atrag şi prin titlurile modificate inteligent de Irene, rezultatul fiind foarte amuzant.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod