Vama Veche, locul magic din România dezvăluit străinilor

Un fotograf român a realizat mai multe imagini în Vama Veche, locul unde „oamenii vin din toate colţurile lumii să se exprime liber şi să se distreze“.
Alexandru Cosma îşi prezintă pasionaţilor de călătorii din întreaga lume fascinaţia sa pentru Vama Veche. El a postat pe Bored Panda mai multe instantanee realizate la malul mării, iar articolul lui a strâns peste 17,000 de vizualizări şi 5.800 de like-uri.

"Un loc din România, numit Vama Veche, unde oamenii vin din toate colţurile lumii să se exprime liber şi să se distreze", îşi începe Alexandru postarea. "Numele meu este Cosma Alexandru, iar prin acest proiect am vrut să-mi supun la test pasiunea şi să le spun tuturor că sunt fotograf", a mai scris el.

În articolul său, Alexandru a publicat mai multe fotografii din Vamă, în care protagonişti sunt oamenii care se distrează fără reţineriv şi fără prejudecăţi, dar şi locurile şi câteva animale.

Alături de instantanee, Alexandru descrie şi atmosfera de pe plajă.
"Acest loc e ca o petrecere continuă pe plajă. Plin de oameni iubitori şi prietenoşi".

"Nimeni nu te judecă după haine şi eşti apreciat pentru modul în care te exprimi pe tine însuţi", a mai scris el.


Foto: Alexandru Cosma / Bored Panda
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rsss pe 10 Sep 2016, 16:33
    frumusețe

    Vă rog să dați numele intreg ”DSMĂȚUL GREȚOS VAMA VECHE”

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod