Val Kilmer a îmbătrânit: Cum arată starul din „Top Gun“ la 57 de ani

de Daniel Dumitrescu, 10 August 2017

Val Kilmer
Val Kilmer a fost fotografiat în timp ce ducea o cutie la maşină. Actorul arată îmbătrânit după tratamentul urmat


Speculaţiile despre sănătatea lui Val Kilmer au apărut în ianuarie 2015, când actorul a fost internat în spital, după ce a suferit o hemoragie la nivelul gâtului. El a fost fotografiat după externarea din spital, în timp ce purta la gât un dispozitiv aplicat după operaţia de traheostomie, iar presa a scris că ar avea cancer.
Actorul a precizat însă că se simte bine şi nu suferă de o boală incurabilă. "Sunt extrem de bine. Vă mulţumesc pentru dragostea şi sprijinul vostru. Mă simt bine. Ar trebui să menţionez că nu am cancer", a scris el pe Facebook.

În noiembrie 2016, Michael Douglas a provocat un val de speculaţii după ce a spus că Val Kilmer are cancer. Într-o discuţie de tipul Q&A (Question&Answers/Întrebări&Răspunsuri) cu prezentatorul TV Jonathan Ross, în cadrul evenimentului "An Evening with Michael Douglas/O după-amiază cu Michael Douglas", desfăşurat în Londra, actorul a vorbit despre filmările pentru pelicula "The Ghost in the Darkness/ Umbra şi întunericul" (1996), în care a jucat alături de Val. "Filmul nu a ieşit atât de bine precum mă aşteptam, dar m-am simţit bine. Val a fost un tip minunat care acum se confruntă cu boala pe care am avut-o eu, iar lucrurile nu stau aşa bine pentru el. Mă rog pentru el. De asta nu aţi mai auzit atât de multe despre Val în ultima vreme", a spus Douglas, citat de Daily Mail.

Kilmer a negat, însă, spusele lui Douglas, precizând că nu este supărat pe acesta.

"Îl iubesc pe Michael Douglas dar e dezinformat. Ultima dată când am vorbit cu el era acum aproape doi ani, când l-am rugat să-mi dea un specialist care să-mi dea un diagnostic pentru un nodul în gât, ceea ce m-a împiedicat să-mi continui turneul cu Citizen Twain", a scris starul pe Facebook, adăugând: "Am fost la o echipă de la University of California şi nu au depistat cancer. Am încă nişte umflături pe limbă şi mă refac încet."

"Unii fani au socotit din greşeală că tăcerea despre problemele mele personale ar însemna că nu mai sunt răspunzător de sănătatea mea şi că mă bazez numai pe rugăciuni. Nimic mai neadevărat.
Sunt foarte recunoscător pentru toată susţinerea din toată lumea pe care am primit-o când oamenii au aflat că am probleme de sănătate. Mulţumesc pentru toată dragostea şi pentru gândurile bune"
, a adăugat el.

Val Kilmer a fost unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood în anii 1990. Printre rolurile importante din cariera actorului american se numără cele din filmele "Batman Forever" (1995), "Top Gun" (1986), în care l-a interpretat pe locotenentul Tom "Iceman" Kazansky, şi "The Doors", din 1991, regizat de Oliver Stone, în care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.


Foto: Daily Mail, Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod