Val Kilmer a îmbătrânit: Cum arată starul din „Top Gun“ la 57 de ani

La câteva luni după ce a negat că este bolnav de cancer, actorul american pare obosit şi mult îmbătrânit faţă de anii trecuţi.

În noiembrie anul trecut, Michael Douglas declara într-un interviu că Val Kilmer are cancer şi că boala ar putea fi localizată la nivelul gâtului sau limbii. Dezvăluirea actorului care a suferit la rândul lui de cancer era destul de credibilă, mai ales că în 2015 Kilmer a fost internat în spital după o hemoragie la nivelul gâtului. El a negat atunci că ar suferi de cancer.

La câteva luni după spusele lui Michael Douglas, Val Kilmer arată mai îmbătrânit. Îmbrăcat cu jeanşi, o cămaşă din denim şi sacou negru, actorul a fost fotografiat în timp ce căra la maşină o cutie din carton care părea plină.

În ultimii doi ani, starul din "Top Gun" şi "The Doors" a avut rare apariţii publice, iar acestea au generat de fiecare dată semne de întrebare asupra stării lui de sănătate, Kilmer părând vizibil slăbit şi îmbătrânit.

Cu toate acestea, el a negat de fiecare dată că ar fi bolnav.

Acum două săptămâni, Radar Online a publicat o înregistrare video cu un discurs pe care actorul l-a susţinut pe scenă. Vocea lui era răguşită, iar cuvintele sale - greu de înţeles. Tabloidul National Inquire a scris că este bolnav şi că vrea să moară singur, relatează Daily Mail.

În replică, Kilmer a dat asigurări pe Facebook că se simte bine, postând o imagine în care râdea în timpul unei emisiuni de radio: "Arăt bolnav? E 7.00 dimineaţa şi nu am machiaj sau alte trucuri din filme, prietenei! Ia-o pe asta, National Enquirer...".


Actorul a repetat că a suferit o operaţie la gât şi că urmează un tratament specific. "Toate poveştile negative care se scriu despre el nu fac altceva decât să vândă mai multe bilete la discursurile mele şi să o supere pe mama", a mai scris starul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod