Un bar, scena de teatru si concert

Green Hours 22 jazz-cafe este, cu siguranta, la ora aceasta, cel maicunoscut club de jazz, din cele, e adevarat, putine, ale Bucurestiului.Situat in plin centrul capitalei (250 m. de Hilton si de Hotel Bucuresti),este deschis non-stop, iar clientela-public care-l viziteaza gasesteaici serviciile de calitate si prietenoase ale unui bar "down-town".

Recunoscut pentru valoarea evenimentelor muzicale (cca.8o% jazz, darsi blues, muzica clasica, alternativa, world music etc.), Green Hoursprezinta in cele cel putin 2-3 concerte saptamanale organizate aici,artisti dintre cei mai reprezentativi din tara, dar si din strainatate.In acelasi timp, clubul se mandreste sa reprezinte si scena de debut anumerosi tineri muzicieni de valoare, dintre care unii sunt deja numeconsacrate ale jazzului romanesc.

Green Hours este de altfel si singurul club din Romania ce a infiintat sidetine o casa de discuri independenta, "GREEN RECORDS"; label care in ceinici trei ani de existenta a produs 6 albume - dintre cele mai valoroasede pe piata jazzului romanesc (doua dintre ele premiate de foruri despecialitate).
Unele din cele sase titluri, epuizate in magazine, semai pot achizitiona doar la club.

O alta "singularitate" in peisajul divertismentului romanesc o reprezintaTeatrul LUNI de la Green Hours - singurul teatru independent-perseverentdin Romania. Se joaca aici non-stop, in fiecare luni si marti, in specialspectacole in productie proprie, dar si reprezentatii invitate ale altorteatre independente sau chiar institutionalizate.

Nume mari de artisti ai scenei si ale unor tineri de valoare din teatrulromanesc se intalnesc de aproape 4 ani in spatiul neconventionalal Green Hours, in spectacole "off-off Broadway", aplaudate sau/sicriticate, dar intotdeauna luate in seama de cel caruia i se adreseaza,publicul.
Anul acesta, cel mai prolific pana acum, Teatrul LUNI "a scos"pe piata 4 noi productii, urmand ca pana in septembrie sa fie lansateinca 2 premiere. Interesant este ca, la spectacolele de jazz sau teatrunu se vand bilete. Doritorii trebuie doar sa comande la bar produse invaloare de 100.000 lei.

Green Hours 22 jazz-cafe, Calea Victoriei 120; tel: 093.580.838,314.57.51, fax: 211.95.92, greenhours@ines.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod