Sondaj eva.ro: A greşit Luciu fiindcă s-a operat după naştere?

Operaţia de mărire a sânilor pe care vedeta a făcut-o recent a intrigat lumea medicală.

Potrivit ziarului "Ring", chirurgii plasticieni consideră că Nicoleta Luciu s-a operat prea devreme, la doar trei luni după ce a născut.


Faptul că şi-a mărit sânii într-o perioadă în care încă mai poate alăpta o poate aduce pe aceasta din nou pe masa de operaţie, întrucât în această perioadă ţesutul glandular mamar este încă sub "bombardament hormonal", iar pielea de pe bust nu îşi recapătă complet elasticitatea atât de repede.


Medicii citaţi de "Ring" susţin că există riscul ca pielea să se lase, iar vedeta poate avea dureri la coloana vertebrală, din cauza greutăţii implanturilor.  Ei spun că Nicoleta Luciu ar fi trebuit să aleagă proteze mai mici.

Pentru ca riscurile unui implant mamar să scadă până aproape de zero, o femeie ar trebui să-şi mărească sânii după cel puţin nouă luni de la naştere, spun medicii.


Pe de altă parte, doctorul Kasem Abu Bakr spune că intervenţia vedetei a fost făcută în deplină siguranţă şi că medicii din România nu sunt la curent cu noile tehnici în materie de implanturi mamare.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • capra pe 16 Nov 2012, 20:43
    nicoleta luciu

    Atentie frati romani de pretutindeni, kasem abu,medicul plastician de origine necunoscuta a facut prostii intr-un mod subtil ,pe medicii plasticieni romani,ca nu sunt la curent cu noile tehnici in chirurgie plastica!:)) bai ,sa mori de ras si nu alta,oare el o fi la curent sau in curent????sau a exersat pe NICOLETA LUVIU?

    1
    0

  • oli pe 31 Ian 2012, 10:03
    sondaj nicoleta luciu

    ha ha ha ha sa mor de ras ,nu alta !asta da sondaj !!!

    0
    2

  • gisela pe 26 Ian 2012, 12:55
    sondaj????

    Alooo....pe cine intereseaza ce a facut Luciu????cine e Luciu?????

    7
    1

  • popa odette pe 26 Ian 2012, 11:32
    implanturile vedetei

    nu cred ca avea nevoie de implanturi,era oricum destul de biiiiiiiiine dezvoltata! chiar prea bine si fara implanturi,se transforma in v...Holstein! de lapte! :)))

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod