Sapte idei pentru un week-end in care nu ai nici un program

In timpul saptamanii astepti cu nerabdare week-end-ul si, incepand de joi, aproape ca nu mai ai rabdare sa fie vineri seara si sa ai, din nou, perspectiva a doua zile numai pentru tine. Departe de birou, telefoane, fax-uri, e-mail-uri, proiecte... Ei bine, iata ca este sambata, dar intamplarea face ca tu sa nu ai nici un program stabilit. Partenerul este nevoit sa lucreze astazi (nu e atat de norocos ca tine...), iar prietenii au alte planuri. Se intampla si la case mai mari si nu este cazul ca acest lucru sa te deprime sau sa te simti singura. De fapt, asa cum vei vedea, sunt atat de multe lucruri pe care le poti face numai tu si cu tine...!

Cella Center iti arata cum sa te pregatesti pentru vara!

Suntem deja in luna iulie si probabil mult visatul concediu este din ce in ce mai aproape. Dar, asa cum cu siguranta stii deja, este contraindicat sa te expui la soare fara o minima pregatire prealabila. Cu Radiant Bronze, de la Cella Center, poti face acest lucru... in seara asta, in care pari sa nu-ti gasesti locul!

Prima zi de plaja, la care ai visat tot anul, poate sa fie un prilej de amintiri "usturatoare" daca te aventurezi la mare fara o pregatire a pielii. Alba ca branza, incerci sa obtii culoarea aurie a verii, dar cu ce pret...?! Roseata, arsuri, zile de vacanta pierdute in "umbra" camerei. De aceea, Cella Center iti propune un tratament corporal care pregateste pielea pentru expunerea la soare, favorizand bronzarea si prelungind intensitatea bronzului fara o expunere excesiva.

Tratamentul incepe cu un gomaj corporal care va inlatura celulele moarte si va reda prospetimea pielii. Pasul urmator consta in aplicarea de autobronzant ce va auri pielea, conferindu-ti un aer de prospetime si de vacanta. Mai mult, poti alege tu insati intensitatea bronzului, de la auriu la ciocolatiu. Bronzul obtinut pe aceasta cale iti va proteja pielea de razele solare, asa ca nu-ti ramane decat sa te bucuri de vara...!

Ce-ar fi sa-ti astepti partenerul cu o surpriza?

Daca tot ai ramas singura acasa sambata pentru ca el este nevoit sa raspunda unor obligatii profesionale, l-ai putea astepta cu o surpriza care sa-l consoleze pentru ca si-a petrecut jumatate din week-end la birou. O cina romantica ar fi o idee in aceasta directie... insa, pentru ca surpriza sa fie si mai mare, ce-ar fi sa-i oferi si un cadou?

Iti propunem noua apa de toaleta Yachtman, disponibila in trei variante - Blue (nuanta linistii si a echilibrului), Red (culoarea pasiunii) si Dark (negrul - neutru, dar mereu de actualitate...).

Produsul se gaseste in varianta 100 ml, la pretul de 515.000 lei (51,5 lei noi). Asa ca, in loc sa te uiti la ceas, asteptand sa auzi cheia in usa, imbraca-te si iesi la cumparaturi! Reactia lui iti va depasi, cu siguranta, asteptarile...

Redescopera bucuria lecturii...

Pascal Bruckner, autorul cartilor "Luni de fiere" si "Hotii de frumusete", a lansat in luna iunie 2005 o noua provocare la lectura: "Iubirea fata de aproapele". In acest roman, scriitorul-filosof descrie viata unui barbat de treizeci de ani, diplomat de cariera, casatorit cu o femeie frumoasa si bogata, tata a trei copii, care aluneca intr-o viata de gigolo, pentru placerea de a oferi iubire.

"Iubirea fata de aproapele" este o sinteza a gandirii lui Bruckner, o povestire bine temperata, care foloseste un vocabular erotic impresionant. Editorul francez a taiat scenele cele mai scabroase, dar textul ii face si asa sa roseasca... pe barbati.

Cartea a aparut la Editura Trei, in traducerea lui Vasile Zincenco si este disponibila la pretul de 249.000 lei (24.90 lei noi). Asadar, instaleaza-te confortabil in fotoliu ori in pat, ia-ti un suc sau o cafea si evadeaza in universul acestei carti... Nici nu vei simti cum a trecut timpul!

Convoaca-ti prietenii la piscina!

Chiar asa, de ce nu? Suna-ti 2-3 prietene (in speranta ca nu esti singura din grup care nu are program sambata... in caz contrar, te poti duce numai tu) si propune-le sa iesiti la piscina. Va puteti duce la Marriott, Crowne Plazza, Howard Johnson, Floreasca... optiuni, din fericire, sunt! Asa incat nu mai sta pe ganduri - ia-ti costumul de baie (casca ti se va oferi, probabil, de acolo, daca nu ai) si daruieste-ti o dupa-amiaza in care sa fii, practic, numai tu si apa...

Lasa-te in voia apei, pluteste, exerseaza diferite stiluri de inot si vei vedea cum, treptat, organismul se detensioneaza si ai senzatia ca ai renascut. Cand faci o pauza, poti sta pe marginea piscinei si savura un suc natural si racoritor de fructe, discutand cu prietenele tale. Asta ca sa nu mai spun ca, daca nu ai un partener in acest moment, piscina este un mediu propice pentru a-ti face noi cunostinte si, cine stie...

Rasfata-te cu o cina delicioasa... nu, n-am spus sa gatesti tu!

O masa apetisanta poate salva o seara altminteri banala... si, din moment ce ti-ai propus sa te simti foarte bine singura, de ce nu ai incerca un meniu deosebit, cu tenta exotica? Este un moment favorabil unui experiment culinar. De vreme ce am stabilit ca este o seara a rasfatului, nu te voi trimite in bucatarie, ci la telefon... sunand la o firma de catering!

Ai putea incerca un meniu chinezesc. Bucataria acestui popor este uimitor de variata si, practic, este imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau. Poti opta pentru preparate din carne tocata, peste si fructe de mare, pasare, vita, porc sau oaie.

Daca esti vegetariana, exista diferite optiuni - salate, ciuperci preparate in cele mai inedite combinatii, precum si alte legume asortate sau orez. De asemenea, iti poti comanda diferite deserturi - fructe caramel (mere, banane, ananas), fructe cu miere de albine, salata de fructe... Restaurantul Pekin iti poate oferi asemenea delicatese, iar intervalul de preparare si livrare este de aproximativ doua ore.

Daca vrei o cina "clasica", exista numeroase firme de catering ce furnizeaza pizza si diferite produse alimentare din gama fast food.

Singura la restaurant? De ce nu?

Nu e nimic rau in asta si te asigur ca poti petrece o seara agreabila. Ce poate fi mai placut decat sa fii servita si sa savurezi o mancare apetisanta, intr-o ambianta eleganta si selecta? Te poti duce la o terasa eleganta, de exemplu una din cele aflate pe malul lacului Herastrau sau Tei.

Comanda orice iti pofteste inima - o seara de rasfat nu-ti va compromite silueta! - si, de preferinta, nu lua masina. Ar fi pacat sa nu poti savura o bautura doar pentru ca trebuie sa te urci la volan dupa aceea.

O seara la spectacol...

In timpul saptamanii nu-ti poti gasi ragazul necesar pentru un spectacol de opera, teatru sau un concert. Inca mai poti merge la spectacole, chiar daca stagiunea 2004-2005 se apropie de sfarsit. Daca tot e sambata seara si nu ai alt program, poti beneficia de un adevarat "regal" dramatic - de exemplu, la teatrul Odeon se joaca, sambata, incepand cu ora 19.00, piesa "Veronika se hotaraste sa moara", dupa romanul omonim al lui Paulo Coelho.

Daca iti place actrita Maia Morgenstern, o poti vedea tot sambata, la aceeasi ora, dar la teatrul Bulandra, in piesa lui Luigi Pirandello - "Sase personaje in cautarea unui autor".

O astfel de seara te va ajuta sa-ti reincarci bateriile, iar o piesa de teatru te face sa-ti pui intrebari... sa reflectezi, sa-ti aduci aminte, sa interpretezi in viziunea proprie... si sa petreci o seara minunata, incepand saptamana urmatoare cu un zambet!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod