Premierele lunii noiembrie

Premierele lunii noiembrie. Filmele pe care trebuie să le vezi


Bad Santa 2
Bad Santa 2

25 noiembrie


Vaiana/Moana
De ce așteptăm filmul? Disney a dat lovitură după lovitură în ultimii doi ani, așa că „Moana” vine deja cu unele așteptări, mai ales după „Zootopia”, plăcuta surpriză Disney din această primăvara. „Moana” are câţiva aşi în mânecă, gata să-i dea statutul de star de box-office, printre care Dwayne „The Rock” Johnson, în rolul unui semizeu ce poate stăpâni apele oceanului, și compozitorul/textierul Lin-Manuel Miranda. În plus, este prima prinţesă Disney polineziană.
Povestea unei adolescente din Oceania, care porneşte, acum mii de ani, într-o călătorie ce i-ar putea salva familia, se poate lăuda cu acel melanj de emoţie şi umor, extrem de eficient pentru a fi pe placul tuturor generaţiilor. Rolul principal de voce este interpretat de o debutantă, Auli'i Cravalho, partenerul ei vocal este mult mai cunoscutul Dwayne Johnson.

În ultimul weekend al lunii noiembrie mai vedem Bad Santa 2, aşteptatul sequel al filmului din 2003, dar şi Viktoria, unul dintre cele mai apreciate filme bulgăreşti din ultimii ani.
Mai vedem D'Ardennen/The Ardennes, candidatul belgian la Oscar, şi Electroboy, documentar elveţian despre Florian Burkhardt, cunoscut în lumea muzicală a anilor '90 drept Electroboy.

Ce filme vei vedea în noiembrie la cinema?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod