Oferte de Revelion la noi si in strainatate

Tarifele practicate de hotelurile din Romania pentru pachetele speciale de Craciun sau Revelion vor concura si in acest an ofertele pentru destinatiile din strainatate, iar preturile sunt, dupa cum spun agentii de turism, la nivelul celor de anul trecut.

Sinaia, Predeal si Poiana Brasov conduc in topul celor mai scumpe locuri de petrecere a sarbatorilor de iarna, tarifele oferite de agentiile de turism pentru cazare si serviciile adiacente egaland sau chiar depasind nivelul celor stabilite pentru destinatiile din alte tari.

Hotelul Silva din Busteni ofera pachete de servicii cu preturi pornind de la 12 milioane lei de persoana, in functie de numarul de zile. La Poiana Brasov, hotelul Bradul (trei stele) propune turistilor cinci nopti de cazare si demipensiune la preturi intre 550 de euro si 1.200 de euro, in timp ce un pachet de trei nopti costa aproximativ 450 de euro de persoana. La hotelul Ciucas (doua stele) pretul porneste de la 14,4 milioane de lei de persoana, pentru perioada 29 decembrie-3 ianuarie sau 330 euro pentru cinci nopti cu demipensiune si masa festiva. La hotelul Alpin (trei stele) patru nopti, cu demipensiune si masa de Revelion sint tarifate cu circa 330 euro de persoana, in camera dubla .
Pentru turistii care cauta un Revelion mai ieftin, statiunile balneare reprezinta solutii mai accesibile. La Sovata, in hotelul Danubius (trei stele) patru nopti de cazare costa de la 8,3 milioane lei, iar la Faget (doua stele) preturile pleaca de la 5,5 milioane de lei. La Vatra Dornei, hotelul Intus (doua stele) practica un tarif de circa sapte milioane lei de persoana pentru cinci nopti, in care este inclusa cazare si pensiune completa. Pe litoral, la hotelul Mangalia (trei stele), pentru un sejur de trei nopti de cazare cu pensiune completa si cina festiva pretul este de 2,7 milioane lei de persoana.

Turistii care aleg sa petreaca Revelionul in strainatate, cele mai accesibile destinatii sunt cele din Turcia, Grecia, Austria si Ungaria, majoritatea agentiilor de turism incluzand in oferta lor hoteluri din aceste tari. Cei care opteaza pentru Budapesta, pot gasi oferte pornind de la 150-200 de euro, la hotel de trei stele, suma care include si transportul cu autocarul si vizitarea orasului. Sase zile la Venetia, la un hotel de trei stele, costa 460 de euro, in care este inclus si transportul, iar patru zile la Madrid, la o unitate de trei stele, costa 211 euro de persoana, doar cazarea.
Un sejur de Revelion in Turcia, la un hotel de trei stele din statiunea Kusadasi, costa intre 240 si 260 de euro, tarif care cuprinde transportul cu autocarul si sase nopti de cazare cu mic dejun. Turistii care se gandesc la un Revelion in Brazilia, platesc pentru un pachet de noua nopti de cazare si transport cu avionul circa 1.800 de euro. Un bilet pentru sase nopti de cazare la un hotel de patru stele din Roma, cu mic dejun si transport cu avionul, are un pret de 950 de euro de persoana, in timp ce pentru un sejur de cinci nopti la Malta pretul porneste de la 320 de euro de persoana, cu biletul de avion inclus.

Revelion in tara

Olanesti, Hotel Podium (3 stele). Pret: 225 euro/pers/camera dubla. Tariful include: 3 nopti cazare, all inclusive, cina festiva de revelion - Agentia 4 U Travel

Bran: Pensiune Casa Tohaneana (5 stele). Pret: 390 euro/pers/4 nopti, cazare/ demipensiune si cina festiva Revelion - Agentia Eurotravel

Calimanesti Vila Randunica (2 stele) sau Vila Brandusa (2 stele). Pret: 20 milioane lei vila/ pentru 5 nopti cazare si capacitate 8 locuri fiecare, in 4 camere duble cu pat matrimonial - Agentia Elite Tours
Tarifele de cazare nu contin taxa de statiune (120.000 lei/vila).


Voineasa: Hotel Lotru (3 stele). Pret: 155 euro, Hotel Lotrisor (o stea). Pret: 135 euro/pers/4 nopti cazare, demipensiune si cina festiva Revelion - Agentia Eurotravel

Sinaia Pensiunea Tranzit (3 stele). Pret: 231 euro/persoana/5 nopti cazare/masa festiva Revelion - ANTREC Prahova34 locuri in camere duble cu grup sanitar propriu, Tv color- cablu; pensiunea are restaurant propriu. Pensiunea se afla pe DN1, la granita dintre Sinaia si Busteni

Maramures Botiza. Pretul este: 159 Euro/persoana - ANTREC Maramures. Pretul include: 6 nopti cazare, masa, cina de revelion, excursie cu sania trasa de cai si participarea la Viflaim.
In cazul in care deplasarea nu se face cu mijloace de transport proprii, pentru vizitarea obiectivelor incluse in program, tariful de inchiriere a unui autoturism cu sofer este 0.25 Euro/km. Cazarea se face in case clasificate la 2 margarete de catre Ministerul Turismului, o pensiune putand gazdui in medie 6 persoane in camere cu pat dublu. Incalzirea se asigura cu sobe de teracota pe baza de lemn, apa calda cu boilere pe baza de lemn. Exista o singura camera de baie pentru turistii cazati in pensiune.


Sibiu Marginimea Sibiului. Pret: 64 euro/pers/3 nopti cazare, demipensiune, masa festiva Revelion. Cazare in pensiuni agroturistice de 2 margarete - ANTREC Sibiu

Predeal Hotel Eden (3 stele). Pret: 299 euro/pers - Agentia 4 U Travel
Tariful include 5 nopti cazare, mic dejun, cina festiva de Revelion, cina festiva in 1 ianuarie.

Sucevita Pensiunea Arina (2 margarete). Pret: 190 euro/persoana - Agentia CMB Travel.
Servicii incluse: 3 nopti cazare, pensiune completa, cina festiva Revelion.

Vatra Dornei Hotel Calimani (2 stele). Pret: 7.205.000 lei - Agentia CMB Travel. Servicii incluse: 4 zile/3 nopti, mic dejun si masa festiva Revelion.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA OFERTELE DE REVELION IN STRAINATATE
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod