Nu-ti refuza placerea de a conduce masini puternice, confortabile, elegante si rafinate!

De la 1 iulie 2005, LANCIA si-a facut oficial intrarea in Romania, prin AUTOITALIA GROUP, cu patru modele reprezentative: Ypsilon, Musa, Phedra si Thesis.
Distinse, elegante, niciodata exagerate. Acestea sunt calitatile atribuite dintotdeauna masinilor purtand emblema scutului albastru.

LANCIA te trimite imediat cu gandul la inovatie perfect armonizata cu traditia; in acest echilibru deloc usor de mentinut, LANCIA a stiut sa-si pastreze pana astazi nealterata identitatea, regasind insa mereu acea vitalitate care i-a permis reinnoirea continua a gamei.


LANCIA reprezinta placerea de a conduce la volanul unor masini puternice, confortabile, elegante si rafinate. LANCIA este adepta unui stil impecabil, dar care nu se expune, ci prefera discretia. Este adepta unei tehnici studiate pentru a garanta performante, concomitent cu siguranta si placerea sofatului.

LANCIA acorda o atentie speciala exigentelor de maxima personalizare a masinii, care transforma productia de serie intr-o productie "individualizata de serie".

YPSILON. Placerea este numai a ta!
Este interpretarea data de Lancia masinii perfecte de oras, agila si compacta, dar in acelasi timp spatioasa si sofisticata precum o limuzina, ce reuseste sa combine stilul dinamic cu interioarele de inalta clasa, confortabile, intr-un mod tipic italian.
Cu materialele rafinate si dotarile generoase, este unica in clasa. Acoperisul panoramic Skydome inunda de lumina interiorul Ypsilon, care poate deveni propria sala de concerte datorita sistemul audio Bose
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod