Concerte Hard Rock Cafe

Joi, 8 octombrie, ora 21.30 – Toulouse Lautrec lansează albumul “Dejun pe iarbă”


Set-up rafinat, regie oarbă, vin fin picurat: “Dejun pe iarbă!”. Iată cu ce tentaţii irezistibile te “ademenesc” patru muzicieni de viţă nobilă, joi, 8 octombrie, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe! Vino să iei parte la concertul ce marchează lansarea celui de al treilea album Toulouse Lautrec! Vei asculta binecunoscutele hit-uri "Nu se termină aşa" şi “Aur”, dar şi cel mai recent single, “Tot ce ai tu”, într-un spectacol deosebit, cu invitaţi unul şi unul!

Noul album al trupei propune un “meniu” divers, pe alocuri picant şi îndrăzneţ: pornind de la un incitant “Dejun pe iarbă”, te poţi apoi aventura pe alambicatele poteci din “Istanbul” sau să te odihneşti preţ de câteva minute în „Camera 203″, single-ul al cărui videoclip a fost lansat în vara aceasta.

Biletele pentru showul Toulouse Lautrec se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.


În presale biletele au următoarele preţuri:

- 40 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 30 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei.
În ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei - acces general, cu loc la masa (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.


Vineri, 9 octombrie, ora 22.30 – Tribut AC/DC cu THE R.O.C.K.


Inconfundabilul “for those about to rock...we salute you” va răsuna din nou la Hard Rock Cafe, pe 9 octombrie. Nu pierde cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus în scenă de The R.O.C.K.! Costumează-te “Back In Black”, avântă-te, cu riffuri de mare viteză, pe “Highway To Hell” şi vino să cânţi "Thunderstruck", "Hell's Bells" "You Shook Me All Night Long" şi “TNT”, într-un concert exploziv!

Cu un solist de excepţie, al cărui timbru vocal  se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă şi prezenţă scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young şi cu instrumentişti experimentaţi la bass, chitară ritmică şi tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reuseşte de fiecare dată să încânte publicul şi să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.
                                    
Biletele pentru showul THE R.O.C.K.
se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.


În presale biletele au următoarele preţuri:

- 55 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.


Sâmbătă, 10 octombrie, ora 22.30 – Concert AVENUE


Pasiunea pentru muzică i-a adus împreună şi de peste 10 ani fac senzaţie pe scenele celor mai populare cluburi. Pe 10 octombrie, trupa AVENUE te aşteaptă la Hard Rock Cafe, cu o prestaţie de top şi hituri pentru toate gusturile - Ordinary World (Duran Duran), Save Tonight (Eagle Eye Cherry), Supergirl (Reamonn), Walking in Memphis (Cher) şi multe altele.

AVENUE şi-a început activitatea în 2004, cu albumul “ASHA...începe”, iar din 2005 a migrat către zona trupelor de cover. Pe acest segment AVENUE se bucură de mare succes graţie repertoriului variat şi prestaţiei foarte autentice, susţinând până acum peste 800 de concerte.

Invitată să deschidă concertul lui Paul Gilbert (Mr.
Big) de la Bucuresti, precum şi pe cel al legendarei trupe Scorpions, de la Craiova, trupa AVENUE a ajuns sa fie recunoscută atât in ţară, cât si in străinatate, pentru stilul lor original de a interpreta unele dintre cele mai frumoase hituri ale tuturor timpurilor.

Concertul din 10 octombrie va începe la 22.30, iar intrarea va fi liberă.

 

Miercuri, 14 octombrie, ora 21.30 – Concert ZDOB SI ZDUB


Seria concertelor incendiare marca BestMusic Live Events continuă la Hard Rock Cafe cu un show ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă îţi place să te distrezi şi să cânţi până la epuizare alături de Zdob şi Zdub, iar hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate doba” se află la loc de cinste în playlistul tău, vino la concert pe 14 octombrie, de la ora 21.30.

De aproape 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu un un crossover muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant. Concertele “zdubilor” trasmit ceva din energia descătuşată spectacolelor rock de mare calibru şi sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.

Pe 14 octombrie trupa promite să umple din nou până la refuz restaurantul din parcul Herăstrău, aşa că grăbeşte-te, dacă vrei să iei parte la cel mai spectaculos concert al acestei toamne.

Biletele pentru showul Zdob si Zdub se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

 
În presale biletele au următoarele preţuri:

- 100 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

- 70 de lei, fără loc, în faţa scenei.

În ziua concertului, biletele vor costa 80 de lei - acces general, fără loc la masă, în limita locurilor disponibile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod