Facebook Twitter Comenteaza
Traditii, simboluri, superstitii care ne
dau batai de cap, dar si programul
televiziunilor in perioada sarbatorilor,
toate acestea se regasesc in articolele
de mai jos.
Asa cum te-ai obisnuit deja, de sarbatori, posturile de televiziune concureaza parca mai mult ca niciodata, pentru a realiza o grila cat mai incitanta pentru telespectatori. Si, ca sa nu intrerupa traditia, anul acesta au folosit acelasi tipar. Filme de referinta pentru cinematografia internationala, dar si nationala, muzica buna, artisti de valoare, show-uri incendiare, toate acestea sunt ingredientele programului tv de sarbatori.

Noi iti dorim sa petreci sarbatorile undeva, cu prietenii si cei dragi, distrandu-te, insa, daca acest lucru nu este posibil, iti garantez ca, de Craciun si Revelion, vei avea la ce sa te uiti la televizor. Ceea ce trebuie sa faci este sa alegi programele pe care le preferi.

Mai mult decat atat, am pregatit pentru tine o serie de articole extrem de interesante, care te vor ajuta sa afli mai multe despre superstitiile si traditiile care invaluie sarbatorile de iarna, precum si despre pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a-ti indeplini dorintele si obiectivele in anul care bate la usa.