Poze reusite

Ce trebuie să faci ca să ieşi perfect în poze. Cele mai simple reguli

Care este cea mai bună poziţie a corpului sau în ce direcţie trebuie să îndrepţi faţa ca să ieşi perfect în poze? Găseşte răspunsul la aceste întrebări!
Îţi place când vezi o fotografie veche şi constaţi că arăţi foarte bine în ea? Dacă ţii cont de câteva reguli simple vei ieşi perfect în poze de fiecare dată. Trebuie doar să cunoşti trucurile pe care le folosesc fotografii pentru a afişa atitudinea şi postura corecte în timp ce stai la poză.

Iată câteva reguli simple prezentate de BrightSide şi care te vor ajuta să ieşi perfect în poze de fiecare dată:


Poză cu braţele încrucişate

Ca să ieşi bine într-o poză în care stai cu braţele încrucişate nu trebuie să ai umerii rigizi, ci să adopţi o poziţie relaxată. Lasă un umăr uşor căzut într-o parte, deoarece atunci gâtul tău va părea mai lung şi tu vei afişa o postură relaxată.
De asemenea, mâinile nu trebuie ascunse, ci se aşază la vedere lângă coate precum în imaginea de mai sus.


Ai grijă la poziţia mâinilor
Poze reusite

Dacă vrei să ai o poză reuşită în care să pari gânditoare trebuie să ai mare grijă la poziţia în care ţii mâna care îţi atinge faţa. Palma nu trebuie îndreptată către aparat, iar degetele trebuie să contureze cumva forma feţei pentru ca poza să iasă bine.


Nu sta dreaptă când eşti fotografiată din profil
Poze reusite

Niciodată nu trebuie să stai dreaptă dacă vrei să ieşi bine într-o poză în care eşti surprinsă din profil. Pentru o atitudine mai relaxată este recomandat să îndoi puţin un genunchi şi să cobori un umăr, ajungând astfel la o poziţie în forma "S" a corpului.
Acest mic truc te va ajuta să arăţi mai relaxată şi mai slabă în poză.
16 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod