Ce parere au oamenii despre greva de la RATB?

Mare parte dintre noi am asteptat astazi in statii sosirea mijloacelor de transport in comun. Am asteptat, am asteptat, am asteptat... si nimic. Altii care au fost mai norocosi au auzit la stiri ce se intampla.
Mare parte dintre noi am asteptat astazi in statii sosirea mijloacelor de transport in comun. Am asteptat, am asteptat, am asteptat... si nimic. Altii care au fost mai norocosi au auzit la stiri ce se intampla. Greva spontana de la RATB a dat peste cap tot Bucurestiul. Prietenii de pe Facebook si Twitter au raspuns la intrebarea "Greva spontana la RATB?! Noua cine ne plateste orele pierdute in trafic? Spune-ne ce crezi". Afla care sunt parerile lor.

Multi dintre noi suntem revoltati, dezamagiti, obositi dupa mult mers pe jos si multa aglomeratie.
"Toti suntem revoltati de greva RATB... dimineata am mers pe jos vreo 6 statii de tramvai pana la cea mai apropiata statie de metrou. Adevarata excursie... ce mai! Dar sa incercam sa ne punem si in locul angajatilor RATB... probabil am fi procedat la fel ca ei..."

Altii se gandesc ce se intampla cu abonamentul de RATB. Se prelungeste, se deconteaza cumva aceasta zi pierduta. "Chiar ieri mi-am reinnoit abonamentul ratb, oare mi se prelungeste abonamentul cu atatea zilele cat stau ei in greva?".

Insa sunt si oameni care vad partea plina a paharului si se uita cu umor la ce se intampla.
Fie sunt multumiti ca au mai avut ocazia sa faca un pic de sport, mergand pe jos, fie si-au dat seama ca ajung mai repede la serviciu cu... bicicleta, decat cu masina. "Pe de alta parte aceasta greva m-a scos la miscare ceea ce nu e rau. Un drum cu bicicleta pe ruta OMV Timisoara - Bd-ul Dacia (intersectie cu Mosilor) l-am facut intr-o ora de dimineata. Deci se poate!"

Sunt si pareri pro greva RATB. Sunt oameni care ii compatimesc si care se ofera sa-i sustina. "Eu una ma bucur ca cineva se revolta in tara asta, nu doar da din gura...toti ar trebui sa iesim si sa-i sustinem, dar din cauza unora ca noi care nu facem nimic doar dam din gura ii doare pe astia de la conducere undeva de noi!!!BRAVO RATB".

Dar ce spuneti de cei care au realizat ca-i urasc pe taximetristi? A fost o adevarata afacere pentru cei din urma astazi.
Si-au permis sa refuze curse de 10, 20 Ron, asteptand poate ca si o ora cursele de 100 Ron sau mai mult.

Ai liber la comentarii. Tu ce crezi?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod