Ce faci de Craciun

Inca nu ti-ai facut planuri pentru Craciun? Noi iti prezentam cateva idei pentru cum ai putea petrece zilele de 24, 25 si 26 decembrie.

24 decembrie

Invita-ti familia la masa in oras
Poti incepe ziua de Ajun prin a-ti invita familia si prietenii la masa in oras. Si pentru ca este o zi speciala, si locul in care ii inviti trebuie sa fie special. Restaurantul Roberto's din cadrul hotelului Athene Palace Hilton Bucuresti isi doreste sa te faca sa te simti ca in Italia. Daca ti-ai dorit sa ajungi in Italia de sarbatori si nu ai reusit, Roberto's iti pregateste un bufet cu specialitati autentice italienesti. Si pentru ca spiritul sarbatorilor ne face intotdeauna mai buni si mai darnici, poti ajuta copiii de la centrul de plasament Robin Hood sa-si implineasca dorintele. Copiii vor impodobi Bradul de Craciun la Hilton cu beteala si cu propriile dorinte scrise pe cartonase. Alege un cartonas si fa un copil fericit de Craciun!

Brunch de Craciun in Roberto's
duminica, 24 decembrie, incepand cu ora 12.30;
Athenee Palace Hilton (Strada Episcopiei nr.
1-3, sector 1, Bucuresti);
Pret: 139 lei noi / 1.390.000 lei vechi

Mergi la targul de cadouri destepte
Ai uitat sa ii cumperi cuiva cadou? Nu este nici o tragedie, Micul targ de cadouri destepte este deschis si pe 24 decembrie, in Ajunul Craciunului. Dai fuga pana la Libraria Carturesti si cu siguranta nu te vei putea limita doar la lista de cumpraturi facuta acasa. Mai gasesti tu cate ceva de cumparat, la cate cadouri "destepte" gasesti aici. "Sigur ca nu cauti artificii si beteala ieftina, iepurasi de ciocolata sau chilipiruri cu ambalaj stralucitor. Normal ca te asteptam la targul nostru mic de cadouri destepte. Iti recomandam, iti impachetam, ba s-ar putea chiar sa-ti facem si noi un cadou," spun organizatorii. Poate chiar au dreptate.

Micul targ de cadouri destepte
15-30 decembrie (inchis pe 25 si 26)
Libraria Carturesti (Strada Arthur Verona 13, Bucuresti)

Petrece o seara speciala la Concertul de Craciun
Cum sa-ti petreci Ajunul Craciunului? Daca pe langa pregatirile obisnuite pentru Craciun vrei sa faci si altceva, ai cateva variante.
Iti poti incepe seara de Ajun la Ateneul Roman unde Corul de camera "Preludiu" va sustine Concertul de Craciun. In program sunt incluse colinde si cantece de Craciun de: Gh. Cucu, D.G. Kiriac, A. Pann, V. Popovici, I.D. Chirescu, V. Teodorian, I. Fit, P. Constantinescu, D. Bucui, T. Jarda, M. Leontovici, J. Menskes, H. Simeone si G.F. Handel. Concertul este organizat de Filarmonica "George Enescu" si C.N.A. Tinerimea Romana.

Concertul de Craciun al Corului de camera "Preludiu",
duminica, 24 decembrie, ora 18.00
Ateneul Roman (Str. B.Franklin nr. 1, Bucuresti)
Filarmonica "George Enescu" si C.N.A. Tinerimea Romana

Distreaza-te la petrecerea de la Green Hours
Seara de Ajun poate continua cu o petrecere inedita la Green Hours 22 jazz-cafe. Pentru ca la Green Hours originalitatea este la ea acasa, nici petrecerea din Ajunul Craciunului nu va face exceptie. Va fi o petrecere inscrisa in tema "Traditional / Alternativ", mancarea servita si muzica fiind adaptate acestui stil. Prin urmare, langa traditionalele sarmalute cu mamaliga, cozonac, vin fiert, tuica, se vor afla mai putin traditionalele pudding, armagnac, cocktailuri, somon fume & lime.


Muzica va fi la fel de variata, de la lautari la DJ:

Maria Tanase;
Farimita Lambru;
Gica Petrescu;
Tarafuri;
Cristian Vasile.

Matze;
Electric Brother;
DJ Slick;
Vlaicu;
DJ Vasile.

Petrecere de Ajun;
Duminica, 24 decembrie, ora 21.00;
Green Hours 22 jazz-cafe;
Pret rezervare: 15 lei/persoana;
Pret fara rezervare: 20 lei/persoana.

25 decembrie

Obiceiuri de iarna la Bran
Daca vrei sa-ti petreci Craciunul la munte trebuie sa stii ca in ziua de Craciun la Bran, pe Platoul "Inima Reginei" se va desfasura spectacolul Obiceiuri de iarna la Bran. Traditiile inca se mai pastreaza. Iar la munte parca mai bine decat in alte parti ale tarii. Daca vrei sa vezi colindatori adevarati, sa asculti colinde pastrate de atata vreme in partile locului, la Bran le poti avea pe toate. Tot la Bran va fi si un targ cu produse specifice zonei, branzeturi, piese vestimentare, etc.

Obiceiuri de iarna la Bran
luni, 25 decembrie 2006
Platoul "Inima Reginei"

Brunch festiv la Roberto's
Daca nu ai reusit sa pleci unde ti-ai fi dorit de Craciun si vrei totusi sa faci ceva mai mult decat sa stai acasa, Athenee Palace Hilton a pregatit pentru prima zi de Craciun un brunch festiv la Roberto's.
Preparatele traditionale romanesti se vor afla alaturi de cele italienesti. Cei de la Hilton ti-au pregatit cadouri, tombola si multe surprize.

Brunch de Craciun in Roberto's
luni, 25 decembrie;
Athenee Palace Hilton (Strada Episcopiei nr. 1-3, sector 1, Bucuresti);
Pret: 159 lei noi / 1.590.000 lei vechi.

26 decembrie

Auditie de colinde
Dupa ce ai luat cina alaturi de familie si ai deschis cadourile, Green Hours te asteapta la o auditie de colinde, incepand cu ora 14.00. Si marti, a doua zi de Craciun, Green Hours 22 jazz-cafe te invita sa asculti muzica buna. Grupul Song te va incanta cu cele mai frumoase colinde, incepand cu ora 20.00.

Colinde cu Grupul Song;
marti, 26 decembrie, ora 20.00;
Green Hours 22 jazz-cafe.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adriana pe 21 Dec 2011, 11:05
    Date

    DUMINICA? 24 dec, LUNI? 25 dec, cred ca ar trebui sa corectati datele, mai verificati o data calendarul...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod