Cartea ta preferata, cadou de martisor

De "martisor", am facut un tur editorial prin librarii si am selectat cateva, cu titlu informativ. Urmareste recomandarile noastre si poate te decizi ce cadou sa iti faci tie, sau prietenei ori mamei, in functie de caz.

"Ghidul femeii independente. Intai o viata proprie, pe urma un barbat" de Jennifer Bawden
Editura Humanitas
Pret: 170 000 lei

Nimic nu e mai atragator decat o femeie care stie cine este si ce vrea, o femeie avand o viata a ei si capabila sa aleaga ea insasi barbatul cu care o va imparti.

Fara s-o spuna explicit, Jennifer Bawden polemizeaza cu autoarele Regulilor seductiei (din seria Humanitas Practic) sfatuindu-te sa renunti la atitudinea pasiva traditionala, si sa devii o femeie independenta si "proactiva".

Vei afla din aceasta carte cum sa-ti creezi un stil de viata care sa te implineasca si sa-ti permita sa te bucuri de existenta; cum sa faci diferenta intre un "potential viitor sot" si un simplu "baiat dragut"; cum sa eviti anumite tipuri de barbati; cum sa intalnesti barbatul potrivit si cum sa-l abordezi; cum sa te porti la prima intalnire si dupa aceea, pe masura ce relatia ta de cuplu progreseaza.


"Mama la minut" de Spencer Johnson
Editura Curtea Veche
Pret: 110.000 lei

"Mama la Minut" te invata cum sa comunici mai bine cu copiii tai. Si stim cu totii ca uneori am da orice sa putem sti cum sa vorbim cu copiii nostri, astfel incat acestia sa dea semne ca ne inteleg si ca ne asculta, indiferent de varsta lor. Spencer Johnson ne impartaseste trei metode simple si rapide care vor avea rezultate uimitoare daca vei hotari sa le aplici.
Mustrarea la Minut, Laudele la Minut si Scopurile la Minut le ajuta pe mame sa abordeze cresterea si educarea copiilor cu mai multa incredere si usurinta. Desi iau atat de putin timp pentru a le folosi, ele pot deschide usa catre o lume nebanuita, in care legatura dintre mama si copil este mai puternica. Foloseste metodele propuse de dr.
Spencer Johnson si te vei putea bucura in tihna de viata de familie si de implinirile copiilor tai.

"Simbolul Mamei la Minut", care ne insoteste pe tot parcursul cartii — un minut afisat pe cadranul unui ceas electronic modern — are scopul de a ne reaminti fiecareia dintre noi sa rupem cate un minut din timpul nostru si sa privim chipurile copiilor nostri.

"Fiecare femeie cu look-ul sau" de Corinne Lechevalier
Editura Corint
Colectia Varia
Pret: 114.000 lei

Aceasta carte nu este nici un tratat al elegantei, nici un studiu universitar si nici o colectie de trucuri, ci o metoda simpla, sistematizata si eficace prin care poti fi creatorul propriului stil, al propriului tau look.






"Pentru o minunata mama", de Brown Pam
Ilustratie Clarke Juliette
Editura Helen Exley
Pret (fara tva): 129.000 lei
Colectia: To give and to keep

Cuvinte care vin din adancul inimii...
pentru fiinta care ti-a dat viata, ti-a indrumat primii pasi si ti-a stat alaturi, ajutandu-te sa treci peste momentele grele sau sa le intampini pe cele fericite.






"Numai pentru femei", de Jennifer Berman, M.D., Laura Berman, Ph. D.
Editura: Pro Editura
Categoria: Exclusiv feminin
Pret: 180.000 lei

Cartea iti pune la dispozitie informatii noi si surprinzatoare despre anatomia femeii si modul cum functioneaza in realitate.
Te face sa intelegi felul cum raspunsul sexual feminin se modifica pe parcursul diferitelor perioade ale vietii; iti da sfaturi lamuritoare privind recunoasterea problemelor sexuale; te supune unui chestionar de autoevaluare care sa te indrume in directia potrivita pentru a cauta ajutor; te indruma cum sa vorbesti cu medicul tau despre problemele sexuale pe care le ai, fara sa te simti stanjenita; te sfatuieste cum sa discuti cu partenerul tau despre problemele sexuale care ar putea sa va afecteze relatia; te informeaza despre noile medicamente si metode de tratament; descrie resurse si tehnici ajutatoare pentru sporirea placerii sexuale.

de Oana Grecea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod