Avantajele bărbaților care au chelie

Bărbații care au chelie au un aspect mai inteligent și masculin, conform studiilor. Iată care sunt celelalte avantaje ale bărbaților care au chelie și ce au în comun bărbații care se află în această categorie!
Cu ce este diferită înfățișarea bărbaților care au chelie?

Bărbații cu chelie sunt văzuți adesea ca persoane dominante și de succes de toată lumea din jurul lor, potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Pennsylvania. Omul de știință Albert E. Mannes a efectuat un studiu în anul 2012, cu ajutorul unui eșantion de 59 de persoane. Acesta a vrut să afle modul în care reacționeză oamenii la bărbații care au chelie, arătându-le acestora o serie de imagini. Participanții la studiu au privit fiecare fotografie de două ori - o dată cu un bărbat cu o podoabă capilară bogată și o dată cu același bărbat cu chelie.
Participanții au raportat că erau de părere că bărbații cu chelie aveau o imagine mai dominantă și mai puternică.

Un detaliu interesant a fost faptul că bărbații trebuiau să fie complet fără păr pentru ca afirmațiile acestea să fie aplicabile. Cheliile incomplete au fost văzute ca un semn de slăbiciune.

Autorul și bloggerul Seth Godin are chelie de 20 de ani. Acesta a încercat să explice de ce un bărbat chel tinde să fie văzut ca o persoană mai dominantă pentru publicația Wall Street Journal.
Acesta a spus că nu te ajută chelia să ai succes, dar te ajută să fii văzut ca și cum ai fi făcut ceva de succes.

Bărbații cu chelie nu au doar o imagine mai de succes, ci par și mai inteligenți. Un studiu global realizat de psihologul Ronald Henss de la Universitatea din Saarland, care s-a desfășurat cu ajutorul unui eșantion de 20.000 de persoane, a sugerat faptul că bărbații cu chelie sunt văzuți ca fiind mai în vârstă, așa că par și mai înțelepți și mai inteligenți.
Pentru o vreme îndelungată, oamenii de știință au crezut că bărbații care au chelie sunt mai potenți din punct de vedere sexual, deoarece pierderea părului este corelată cu nivelurile crescut de testosteron. Dar, din păcate, lucrurile nu funcționează așa. Căderea părului nu este cauzată direct de testosteron, ci de hormonul DHT. Acesta este un produs derivat al testosteronului, dar afectează în principal foliculii de păr.

Multe persoane sunt de părere că bărbații cu chelie sunt mai potenți.
Această viziune este consolidată de simboluri precum Jason Statham, Bruce Willis și Michael Jordan.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod