6 activități de weekend care alungă plictiseala

Vinerea așteptăm weekendul ca pe cel mai incitant eveniment al săptămânii. Dar oare chiar reușim să facem din el ceva care să ne aducă bucurie?
Am avut zile grele – cu deadlineuri si intalniri prelungite – care au inceput, pe deasupra, cu alarma aia enervanta de la orele 7:00 (daca suntem norocosi). Asa ca avem asteptari mari de zilele de weekend: sa ne odihnim, sa facem lucruri interesante, sa ne rasfatam – pe scurt, tot ce am fi vrut si nu am apucat in timpul saptamanii.

Dar stiu exact cum functioneaza chestia asta, cel putin pentru mine. Ma trezesc, iau telefonul in mana si lenevesc vreo doua ore. Apoi, cand simt ca stomacul nu mai poate tolera foamea, ma indrept fara chef spre bucatarie ca sa fac o omleta (vesnicul mic dejun).
Pana sa ma dezmeticesc, vine dupa-amiaza si imi dau seama ca, de fapt, nu am habar ce as putea face cu zilele mele libere. Oare ce fac oamenii interesanti cu timpul lor?

Ei, bine, tot din experienta am invatat ca atunci cand nu ai un plan, cel mai probabil nu vei face nimic interesant. Asa ca iti propun sase activitati simple care sa te scoata din plictiseala sau macar sa-ti extinda spectrul de idei pentru weekend. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod