4 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată în avion

Indiferent dacă îți place să călătorești mult sau o faci în scop de business, există câteva lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată în avion. Câțiva doctori, terapeuți și experți în călătorii au scos în evidență anumite acțiuni de evitat. Iată care sunt acestea!
Ce nu ar trebui să faci niciodată în avion?

1. Nu îți freca nasul


Având în vedere că avioanele sunt spații închise și destul de înguste, nu este deloc surprinzător să vorbim despre importanța dezinfectării fiecărui spațiu cu care vii în contact. Trebuie să te asiguri că îți speli în mod constant mâinile, având în vedere cât de des îți atingi fața. Bacteriile se răspândesc adesea când îți atingi fața sau nasul, însă nu este recomandat să transmiți germenii în jurul nasului și gurii, deoarece există un contact direct cu secrețiile.

2. Evită locul de lângă culoar


Fie că este în partea din față sau din spate a avionului, în dreptul ieșirilor de urgență sau nu, fiecare persoană care a zburat vreodată are o preferință pentru scaunul său. Specialiștii în sănătate ne recomandă să evităm scaunul de lângă culoar, dacă putem alege.
Scaunele acestea au o expunere mai mare la germeni, din cauza numărului mare de persoane care se plimbă pe culoar. De asemenea, intri în contact cu mai multe persoane stând pe acest loc. Așa că încearcă să stai pe scaunul de la geam.

3. Evită mersul la toaletă


Dacă ai o urgență, nu ai ce să faci. Dar dacă poți aștepta până se termină zborul, medicii ne sugerează să evităm mersul la toaletă în avion. Toaletele din avioane sunt pline de germeni, chiar mai mulți decât într-o baie obișnuită.
Acest lucru are loc din cauza uzului intens și a locurilor înghesuite. Cu toate că nu avem întotdeauna posibilitatea de a aștepta, mai ales în timpul unui zbor de lungă durată, o vizită la toaletă exact înainte de a te urca în avion este o idee bună. Iar când aterizezi, poți merge repede la toaletă înainte de a-ți aștepta bagajul.

4. Nu te descălța


Ai văzut vreodată persoane care se descalță în avion, deoarece își doreau să se simtă mai confortabil, mai ales în timpul zborurilor lungi? Experții ne sfătuiesc să rămânem încălțați atunci când zburăm. Dacă zbori către o locație tropicală și ai nevoie ca picioarele tale să respire, poți purta papuci.
În caz contrar, avionul nu este sufrageria ta, nimeni nu trebuie să îți vadă șosetele în care ai stat o zi întreagă. Poți împacheta o pereche de papuci în bagaj dacă ești într-o cursă lungă și simți nevoia să fii mai confortabil pentru a putea dormi.
iulia-mirica
9 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod