1000 de felicitări de Paşte şi cele mai haioase mesaje de trimis pe sms

A apus epoca în care roteam discul telefonului fix şi ne rugam să prindem linie liberă, să auzim un "Alo" la capătul celălalt al firului că să spunem un simplu "Hristos a Înviat". Acum este mai simplu. Tastăm pe telefonul mobil un mesaj creat de noi sau, în lipsă de inspiraţie, unul luat de pe net.
A apus epoca în care roteam discul telefonului fix şi ne rugam să prindem linie liberă, să auzim un "Alo" la capătul celălalt al firului că să spunem un simplu "Hristos a Înviat". Acum este mai simplu. Tastăm pe telefonul mobil un mesaj creat de noi sau, în lipsă de inspiraţie, unul luat de pe net. Dacă te numeri printre cei care fac parte din cea dea doua categorie, iată în continuare o listă din care te poţi inspira. Dacă ai alte idei, te invităm să te exprimi.

Nu uita nici de felicitări! Ele le vor umple sufletul celor dragi ţie. Pentru tine le-am ales pe cele mai frumoase 1000.

Click pe http://felicitari.eva.ro/


Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet Linişte şi Pace şi Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a Înviat !

Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari :)!

Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtăşite, satisfacţie maximă şi baftă la ciocnit...
ouă!

Lumina Sfintei Învieri să îţi aducă bucurie, iubire şi o minune care să îţi schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil!

Sfânta Sărbătoare de Paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a Înviat!

Învierea Domnului să fie un moment de pace şi iertare pentru toţi.

Urez întotdeauna "Hristos a Înviat!" persoanelor frumoase şi inteligente. Paşte fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

Un iepuraş cu boticul alb. A venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu. Care să vă umple coşul. CIOCNIŢI? HRISTOS A ÎNVIAT!

Lumina...
...e atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit...

De Paşti...
Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei.
Hristos a Înviat!

Ghicitoare
...şi sărac şi bogat ia lumină, este cuprins de smerenie, dăruire şi crede cu adevarăt în minuni.

Iepuraşul şi-a pierdut agenda cu adrese... Trăieşte sărbătoarea cu adevărat, iepuraşul va simţi şi va ajunge ţi la tine. Există un iepuraş care ne aduce fiecăruia dintre noi sentimentul sacru al Învierii Domnului.

Fii in sentimentul Paştelui
...astăzi fii înţelegător, fii alături de cei dragi, fii cel care le iartă pe toate, fii în sentimentul Paştelui.

De Paşti...
Dincolo de cadouri, de petreceri... se află adevărata semnificaţie a Paştelui, încearcă să-i dai lumină şi să o trăieşti cu adevărat. Hristos a înviat!



Ţine minte!
Poţi să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte!

De Paşti...
... te vindeci de invidie, de ură, de orgoliu şi devii mai bun, mai înţelegător.

Hristos a Înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

Baftă la ciocnit şi fie ca iepuraşul să nu te ocolească! Paşte fericit alături de cei dragi!

Aş vrea să petrecem Paştele împreună.
Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi sper ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilema! Ar trebui ca în dimineaţa de Paşte să ajung în grădina ta dar parcă tu nu ai grădină... să vin pe balcon? Aştept răspuns!

Paştele rămâne cea mai importantă sărbătoare creştină, cea mai vasta atât în semnificaţii cât şi în obiceiuri. Trăieşte de Paşti, prin rugăciune, o adevărată sărbătoare.

Mi-am făcut 'wishlist-ul' de Paşte... te vreau pe tine în grădină, în casă, în gânduri şi în suflet! Dacaă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul, aşa că iepuraşul poate să îşi vadă de treabă anul ăsta!

Minunea Învierii să îţi aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Priveşte cu seninătate înainte şi bucură-te de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru tine!

Abia aştept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu.
Până atunci aveţi grijă de voi şi faceţi curăţenie în casă şi în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm cum se cuvine!

Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine şi la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi mai mult! Hristos a Înviat!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii!

Pentru mai multe mesaje, mergi pe pagina 2

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 24 Apr 2011, 10:58
    iepurasul norocos

    super tare si hristos a inviat

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod