Ursul Panda îşi face selfie: Distracţie maximă! - FOTO

Un urs Panda de la o grădină zoologică din China ştie cum să facă un selfie. El şi-a făcut mai multe poze cu o turistă, iar imaginile a devenit virale.
Un selfie cu un Panda mare este un serviciu pe care grădina zoo Dujiangyan Panda Base din oraşul chinez Chengdu îl oferă vizitatorilor. Dar o turistă a fost mai norocoasă - ursul cu care s-a pozat a apăsat butonul declanşator al camerei de pe băţul de selfie. Au ieşit şase poze grozave, dovadă că şi Panda se pricep să facă un selfie.

Nu este prima oară când un urs din această specie îşi arată talentul de fotograf. În martie 2016, un alt Panda a făcut o asemenea imagine, la doar câteva secunde după a sărutat pe obraz un bărbat şi l-a îmbrăţişat cu multă afecţiune.

Fondată în 2011, grădina zoo Dujiangyan Panda Base din Chengdu este specializată în reintroducerea urşilor în sălbăticie.
Centrul face parte din baza de cercetare de la Chengdu care deţine 108 urşi în captivitate, cea mai mare populaţie artificială de Panda din lume.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod