Un tată ieşit din comun: Face parodii după pozele de piţipoancă ale fiicei lui şi are mai mulţi fani ca ea

Chris Martin este un artist de comedie care a devenit celebru pe Instagram după ce a început să parodieze selfie-urile sexy ale fiicei lui.
Multe adolescente şi-ar dori un tată mai înţelegător, care să nu le controleze atât de mult. Unul precum Chris Martin ar fi mai pe placul lor, cu toate că nici el nu rămâne dator, chiar dacă acceptă multe.

Mereu pus pe şotii, actorul de comedie din Washington a devenit celebru după ce a început să o trolleze pe fiica lui, care poza ca o piţipoancă pe Instragram. Când a aflat cu ce se ocupă fata lui, Chris n-a mustrat-o şi nici nu i-a interzis să mai intre pe reţeaua de socializare, ci a aplicat o metodă şi mai usturătoare: şi-a făcut şi el cont pe Instagram şi a început să posteze selfie-uri copiate cu mult umor după cele ale fiicei sale.
Machiat în fel şi chip, îmbrăcat cu ţinutele ei, cu gene false şi extensii de păr, dar şi cu burta la vedere, omul nu s-a dat înapoi de la nimic pentru a-şi parodia fata, spre deliciul internauţilor.

Parodiile lui foto au devenit virale, iar acum Chris a ajuns la 135.000 de urmăritori, de două ori mai mulţi decât a adunat fata lui cu acele selfie-uri provocatoare. Ultimele sale poze demonstrează că fiica lui Chris n-are nicio şansă să-l întreacă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod