Un Husky care „urăşte“ Crăciunul: Mutra lui spune tot!

Crăciunul nu este sărbătoarea preferată a tuturor. Acest câine exprimă clar ceea ce simte când stăpâna lui a încercat să-l pozeze pentru o felicitare.
Anuko, un Husky altfel adorabil, nu iubeşte Crăciunul, judecând după rezultatul unei şedinţe foto în care a fost implicat cam fără nicio plăcere - se vede de la o poştă!

Dincolo de pozele amuzante în care apare Anuko, povestea prieteniei dintre acest animal şi stăpâna lui este însă una emoţionantă. În ciuda aparenţelor, câinele nu este agresiv şi nici deprimat, a explicat Jasmine, stăpâna lui, pentru Bored Panda. Dimpotrivă, e un câine relaxat şi foarte afectuos, doar că acesta este modul lui de a privi.
"De obicei este foarte fericit, foarte liniştit. Nu-i genul să se lipească tot timpul de tine, dar dacă pleci din cameră, se ţine după tine. E ca umbra mea şi intervine doar când simte că e necesar - ceea ce mă ajută mult, ţinând cont de sănătatea mea mentală", a spus Jasmine.

Ea l-a cunoscut pe Anuko pe când acesta avea doar cinci săptămâni, într-o perioadă în care se lupta cu probleme de sănătate mentală. A auzit că mulţi pacienţi s-au simţit bine după ce şi-au luat un câine, aşa că l-a luat pe acest husky şi s-a împrietenit repede cu el.
Anuko a ajutat-o enorm în recuperare. "Când l-am adus, eram în pragul sinuciderii, aveam depresie, nu aveam niciun prieten şi toată viaţa mi-o petreceam stând în pat", a povestit ea. "Slavă Domnului că a venit în viaţa mea pentru că fără el probabil stăteam tot în pat sau mai rău. El m-a încurajat să mă dau jos din pat, să ies la aer, iar orele numeroase petrecute cu el afară m-au simţit să mă simt foarte bine", a continuat ea.

În urmă cu mai mulţi ani, o imagine cu Anuko s-a răspândit pe reţelele de socializare şi i-a schimbat total viaţa lui Jasmine.
Acum ea are conturi pe Instagram şi pe Facebook, unde postează imagini cu câinele ei. "Administrez un site numit Snowdog Guru, unde îi ajut cu sfaturi pe alţi posesori de câini Snowdog. Sunt o rasă unică şi implică multe responsabilităţi. Site-ul a crescut şi m-a determinat să fac o şcoală veterinară, pe care o voi termina anul acesta. Nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat dacă nu venea el în viaţa mea", a mărturisit tânăra.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod