cuplu diferenţă de vârstă

Un cuplu ciudat: Ea are 20 de ani, el are 60 şi a fost prieten cu tatăl ei!

cuplu
Deşi între ei este o diferenţă de 40 de ani, tânăra şi prietenul tatălui ei se iubesc şi vor să se căsătorească


Ress lucrează ca agent de vânzări şi este cu nouă ani mai în vârstă decât mama tinerei sale iubite, dar cu 18 ani mai tânăr ca tatăl acesteia. "Ne-am lovit de opoziţia ambelor familii, părinţii ei au încercat tot ce le-a stat în putinţă să o îndepărteze pe Leah de mine. Când am cunoscut-o pe Leag a fost o întâlnire spirituală, două spirite în univers - contactul nostru vizual, îmbrăţişarea şi comunicarea au fost speciale din prima noastră zi".

Leah recunoaşte că părinţii săi sunt îngrijoraţi că Ress are o vârstă şi ea ar putea rămâne repede văduvă, scrie ziarul britanic.

Dar în ciuda diferenţei de ani dintre ei, Leah nu-şi face griji: "Toate relaţiile ajung la un sfârşit, când oamenii se despart sau când cineva moare, dar dacă te concentrezi pe asta pierzi tot ce este mai frumos în faţa ta", a explicat ea. "Părinţii mei erau îngrijoraţi că voi deveni văduvă la 30 de ani, dar asta ar putea să nu se întâmple, poate eu fac cancer şi mor înaintea lui, niciodată nu ştii ce se poate întâmpla. Iar Ress e sănătos tun şi este în formă, aşa că mai are mult de trăit", a punctat ea.

Leah spune că nici nu-şi dă seama că între ei sunt patru decenii: "E frustrant, pentru că nimeni nu-şi dă seama ce se petrece în spatele uşilor închise, când oamenii ne văd împreună ne percep ca pe un cuplu, noi nu percepem diferenţa de vârstă."

Cei doi au avut recent a doua lor aniversare, iar Leah spune că acesta este un reper important pentru ei: "Tocmai am făcut doi ani împreună, am trecut prin multe, acest al doilea an este mai important pentru că nu ne-am mai ascuns, pentru noi reprezintă luminiţa de la capătul tunelului."

Cât priveşte reacţia oamenilor, Leah o pune în mare parte şi pe invidie.
"Am mers la o cină romantică, când împlineam 20 de ani, o femeie mai în vârstă s-a întors spre noi, s-a uitat la noi, iar când am văzut-o, m-am întins spre Ress şi l-am sărutat pe gât, cred că era foarte geloasă", a povestit ea. "Cred că femeile mai în vârstă sunt geloase pe mine fiindcă am un iubit atât de atractiv şi ele nu au", a adăugat Leah.

"Înainte să-l cunosc pe Ress n-am făcut niciodată vreo listă cu ceea ce ar trebui să aibă sufletul meu pereche, s-a întâmplat ca al meu să vină la pachet cu 40 de ani mai mult ca mine. Dar are cei mai frumoşi ochi albaştri, este înalt şi are un păr minunat - urăşte complimentele, dar mereu mă minunez ce atrăgător e"
, a mai spus studenta americană.

"Niciodată nu ne-am gândit că nu vom fi împreună, trebuia doar să avem răbdare.
Trecem într-un nou an împreună şi toată adversitatea pare să se topească, graţie felului în care este acum privită relaţia noastră de ceilalţi"
, a încheiat Leah.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod