clip

Un clip adorabil: O fetiţă de 4 ani cântă senzaţional cu tatăl ei - VIDEO

Videoclipul în care o fetiţă drăgălaşă şi tatăl ei cântă melodia „You’ve Got A Friend In Me“ face senzaţie pe YouTube.

Unul dintre lucrurile bune care ţi se întâmplă atunci când eşti părinte este că te poţi comporta ca un copil, renunţând, din când în când, la stresul şi la atitudinea sobră din viaţa de adult. Şi dacă te distrezi mai mult cu copilul tău, poţi să-i descoperi mai uşor talentul.

O dovadă este acest videoclip, ai cărui protagonişti sunt Dave Crosby şi fetiţa lui, Claire Ryan. Cei doi interpretează împreună piesa “You’ve Got a Friend In Me”, cântată de Randy Newman şi inclusă pe coloana sonoră a filmului de animaţie "Toy Story".

Piesa "curge" normal până când micuţa Claire începe să cânte a doua strofă.

Dacă multe clipuri cu copii care cântă devin virale pentru că aceştia sunt foarte amuzanţi când pocesc cuvintele sau încurcă versurile, clipul cu acest tătic şi fetiţa lui a devenit foarte popular pentru că talentul evident al micuţei de numai patru ani este ieşit din comun. Claire cântă cu aptitudinile unei artiste, totul îi iese natural şi fără efort, iar vocea sa o completează perfect pe cea a tatălui, rezultatul fiind un duo numai bun pentru scenă.

De altfel, talentul fetiţei a atras atenţia presei, iar familia a fost invitată la un talk show difuzat de un post de televiziune din Los Angeles.

Videoclipul postat pe YouTube pe 17 ianuarie a înregistrat peste 9,5 milioane de vizualizări, iar mulţi dintre cei care au publicat comentarii sunt convinşi că micuţa Claire va ajunge vedetă.

Dacă nu cumva este deja...

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod