câine

Un câine foarte deştept: Ştie dansul irlandez! - VIDEO

Un câine deştept a învăţat mişcările dansului irlandez, care de multe ori le pune probleme şi oamenilor.

Unii câini abia învaţă comenzile de bază, dar un ciobănesc australian demonstrează că este foarte inteligent cu talentul său neobişnuit. Căci cine a mai văzut până acum un câine care să ştie mişcările dansului irlandez? Sunt oameni care nu reuşesc să le înveţe, dar acest patruped nu se compară cu orice om.

Secret are doi ani şi a învăţat dansul irlandez de la stăpâna lui, Mary, o adolescentă de 16 ani din Bellingham, Washington. În imaginile video, câinele poate fi văzut cum urmăreşte paşii pe care îi face tânăra, în timp ce se mişcă înainte, înapoi şi face sărituri în acelaşi timp cu ea.

Filmnuleţul distribuit de Mary pe pagina sa de Instagram, unde ea postează sfaturi despre yoga şi despre slăbit, a fost văzut de peste 11.000 de ori de cei aproape 30.000 de admiratori, scrie Daily Mail.

"Iată un filmuleţ cu noi învăţând paşii dansului preferat", a scris tânăra. "Doamne, câinele tău e tare drăguţ!", i-a scris cineva. "Ok, asta e absolut uimitor", a comentat alt utilizator.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod