Umbrela hands-free te ajută să faci poze când plouă - VIDEO

Câţiva stropi sunt de ajuns ca să-ţi ruineze o fotografie reuşită. Această umbrelă hands-free te protejează de ploaie, lăsându-ţi mâinile libere.

Oricine a avut de înfruntat ploaia când făcea o fotografie ştie cât de enervant este să încerci să fereşti camera de picăturile de ploaie şi să scoţi o imagine decentă, mai ales când bate şi vântul. Compania Nubrella a creat pentru astfel de situaţii o umbrelă ingenioasă, rezistentă la vânt, care te ajută să-ţi protejezi camera foto fără să-ţi restrângă libertatea de mişcare.

Produsul este o combinaţie reuşită între o cască şi o glugă mai largă, confecţionată din nylon transparent prins pe braţe din aluminiu şi din plastic.

Design-ul permite acestei umbrele să reziste fără probleme la o viteză a vântului de până la 40 de metri pe oră.

Marele avantaj este că se fixează deasupra capului, oferă vizibilitate bună şi nu mai trebuie ţinută cu mâna, fiind ideală pentru meseriile care necesită expunere în exterior, precum fotograf sau cameraman video, dar şi pentru activităţi precum ciclismul.

Umbrela Hands-Free este disponibilă pe site-ul Numbrella la preţuri începând de la 59,99 dolari.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod