Trump e convins că ar învinge-o pe Oprah Winfrey în alegeri: „Ar fi foarte distractiv“

Donald Trump a spus, marţi, că ar învinge-o pe Oprah Winfrey în cursa pentru următorul mandat de preşedinte al Statelor Unite ale Americii, dacă vedeta de televiziune şi actriţa ar decide să candideze.

"Da, aş învinge-o pe Oprah. Ar fi foarte distractiv. O cunosc foarte bine. Îmi place Oprah. Nu cred că va candida", a spus Donald Trump, în vârstă de 71 de ani, citat de ziarul britanic Daily Mail.

Una dintre cele mai apropiate persoane ale vedetei de televiziune, Gayle King, a spus că aceasta este „intrigată” de posibilitatea de a candida la preşedinţia SUA, dar nu o ia în calcul deocamdată. "Cred că o intrigă această idee. Mai ştiu, după mulţi ani în care am urmărit «The Oprah (Winfrey) Show», că ai întotdeauna dreptul de a te răzgândi.

Nu cred că în acest moment ia în calcul serios această posibilitate", a spus King în emisiunea "CBS This Morning".

Potrivit CNN, doi prieteni apropiaţi ai vedetei de televiziune susţin că Oprah se gândeşte serios la cursa electorală.

Speculaţiile cu privire la posibilitatea ca Oprah Winfrey să candideze pentru preşedinţie în anul 2020 au apărut în reţelele de socializare după ce vedeta de televiziune a susţinut un discurs emoţionant la gala Globurilor de Aur, desfăşurată duminică seară.

Actriţa şi vedeta de televiziune a fost ovaţionată atunci când a făcut referire la bărbaţii care s-au folosit de puterea lor pentru a reduce femeile la tăcere: „Timpul lor s-a scurs!”.
Oprah Winfrey a mai făcut referire la egalitatea de gen şi rasială şi la sărăcie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod