Trucul cu care două surori l-au făcut pe fratele lor să creadă că e invizibil: L-au băgat în sperieți!


Bietul Ezequiel n-a avut nicio șansă: când Julissa a întors telefonul spre pat, băiatul a văzut că lipsea din poza pe care a fost convins că sora lui tocmai o făcuse. Blocat, el a încercat să-și dea seama ce se întâmplă, apoi a văzut că el nu apare în imagine și l-a cuprins panica.

Dar cele două surori au continuat jocul și după ce fratele lor a început să plângă. Când acesta a început să-și împingă sora, ca să-i arate că el n-a dispărut, Jocelyn s-a prefăcut că nu-l vede, spunând: "Ceva m-a lovit! Ai văzut asta, ceva m-a lovit!".

Farsa celor două surori a devenit virală pe internet.

Julissa a declarat pentru Unilad că adoră să-și păcălească fratele, dar această farsă a fost de departe cea mai reușită. "Întotdeauna le fură bine, dar acum reacția lui a fost hilară. Voiam să râd tare de tot, dar nu puteam pentru că m-aș fi dat în vileag. Chiar și azi dimineață încă era puțin sub efectul farsei. E uimitor cât de populară a devenit. Nu mă așteptam la asta", a spus ea a doua zi.

Din fericire, Ezequiel se simte mai bine după ce a fost convins că a fost dat dispărut.
"E bucuros că înregistrarea a devenit virală, fiindcă mereu își dorea să aibă succes pe YouTube", a mai spus sora lui.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod