Trucul cu care două surori l-au făcut pe fratele lor să creadă că e invizibil: L-au băgat în sperieți!

Două surori au reușit să-și păcălească foarte ușor fratele că a dispărut. Trucul amuzant l-a îngrozit pe sărmanul băiat care a izbucnit în plâns.

Ezequiel încă mai crede tot ce vede. Are opt ani și încă multe lucruri de învățat, dar o lecție importantă pe care a primit-o recent este că uneori chiar și cei mai apropiați oameni îți pot juca o festă. Când surorile lui mai mari, Joceyln, în vârstă de 13 ani, și Julissa (17 ani), l-au rugat să ia parte la un act de magie în casa lor din El Centro, California, nu știa că magia îl poate face să creadă orice. Dar după ce fetele l-au făcut "să dispară", iar el a văzut dovada, l-a cuprins disperarea.

Pentru această farsă, Jocelyn l-a rugat pe Ezequiel să se așeze pe pat, în timp ce Julissa făcea înregistrarea.

Jocelyn l-a acoperit pe fratele ei cu o pătură, apoi, stăpânindu-și cu greu râsul, a trecut la următoarea mișcare, știind exact ce va urma.

După ce a pronunțat cuvântul magic "abracadabra" și a tras pătura de pe fratele ei, Ezequiel a rămas pe pat, așa cum era și înainte de începerea acțiunii. Dar Jocelyn a acționat altfel. "Nu! Nu-i aici! El nu-i aici!", a strigat ea, pe un ton convingător.

Ezequiel continua să stea pe pat, părând plictisit și deloc impresionat de ceea ce spunea sora lui mai mare.
Atunci, Julissa i-a spus lui Jocelyn, în spaniolă, să se așeze pe pat și a făcut o poză ca să arate că fratele lor a dispărut, iar aici începe adevăratul truc: Jocelyn zâmbește și arată cu mâinile spre fratele ei, iar Julissa se preface că o fotografiază. Însă ea avea o fotografie identică în telefon, realizată anterior, în aceeași postură, dar fără Ezequiel. În acea poză, Jocelyn avea aceleași haine, stătea în același loc și făcea același gest spre un loc gol de lângă ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod