Transformarea uimitoare a unui tip ambiţios: În 12 săptămâni a devenit alt om


"După vreo trei săptămâni am început să văd câteva schimbări rele şi corpul meu s-a ajustat la dieta şi exerciţiile cu care m-am împăcat tot mai bine în fiecare săptămână. Încă era greu şi m-am străduit din greu în fiecare săptămână, dar faptul că am văzut progresele pe corpul meu m-a făcut să merg mai departe. Mă simt de un milion de ori mai bine acum decât atunci când am început, am mai multă energie, încredere şi motivaţie", a spus tânărul.

Acum, că provocarea s-a ncheiat, Hunter plănuieşte să revină la un stil de viaţă mai echilibrat, dar să-şi păstreze şi obiceiurile sănătoase pe care le-a urmat în acest experiment.

Aceasta este, probabil, cea mai importantă lecţie pe care el a învăţat-o de-a lungul celor trei luni, fiindcă poţi aluneca uşor în capcana unor diete care îi strivesc pe începători.

Întrucât această transformare a fost extremă şi nu a fost concepută pe termen lung, tânărul e decis să meargă în continuare la sală de cinci ori pe săptămână şi să mănânce sănătos, dar nu va mai fi atât de îngrijorat dacă ia masa în oraş sau bea câteva pahare cu prietenii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod