barbă

Transformarea uimitoare a unui tânăr: Frizerul l-a schimbat complet

Un tânăr cu aspect neîngrijit avea nevoie disperată de un frizer. Ei bine, l-a găsit pe cel mai potrivit pentru el!

Ştiţi cum se spune - nu judeca omul după cum arată. E valabil şi în cazul unui tânăr care foloseşte reţeaua de socuializare Reddit cu username-ul WalterWhiteBoy16. Cu părul ca o coamă şi cu barba lăsată să crească aiurea, neîngrijită, tipul părea că tocmai a ieşit de undeva din pădure, unde a trăit izolat vreme de câţiva ani. El e dovada că aspectul exterior poate fi înşelător în cazul multor oameni.

După ce a intrat într-o frizerie, WalterWhiteBoy16 s-a schimbat total.

Deşi părea un vagabond, cu un look atât de neglijent, o simplă tunsoare a scos la iveală un alt om. "Frizerul meu e un erou dat naibii", a scris el pe reţeaua de socializare.

Potrivit mesajului postat pe Reddit, întâlnirea sa cu cel care i-a schimbat înfăţişarea a fost predestinată. "M-am mutat de curând într-un alt oraş şi căutam un frizer. Mă uitam pe Instagram şi am dat de poza unui tip. Întâmplător, era un frizer din oraşul în care am venit, aşa că m-am gândit să-i fac o vizită", a povestit el.

Deşi părea să-i dea ceva de furcă frizerului, Walter n-a fost un client teribil.

El i-a cerut doar să nu-i radă de tot barba, ci să i-o aranjeze elegant. Şi dacă se poate, la sfârşit să semene cât de cât cu Brad Pitt. Frizerul, băiat tânăr şi talentat, s-a apucat de treabă, iar din câteva mişcări, a făcut o treabă nemaipomenită: blondul pletos şi bărbos care părea că trăia pe stradă arată acum ca un star de la Hollywood.


Transformarea sa a făcut senzaţie pe Instagram şi foarte mulţi l-au apreciat pe autorul acesteia, care lucrează la frizeria Hudson/Hawk Barber & Shop din Springfield şi poate fi găsit pe Instagram cu username-ul Fleetwoodthebarber.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod