Top 15 cele mai bune selfie-uri ale anului. Sunt uimitoare!

De câțiva ani, de când a apărut moda selfie-urilor, există o adevărată competiție la nivel modial pentru cele mai reușite astfel de fotografii.
Iar unii oameni au dus "arta" selfie-urilor la un alt nivel. De la selfie-uri subacvatice, la unele realizate la mare înălțime, unele cu animale rare sau în locuri din natură de o frumusețe extraordinară, toate acestea se află pe lista fotografiilor care ne uimesc și ne fascinează.

La polul opus sunt selfe-urile foarte amuzante, care surprind momente inedite și care sunt realizate de multe ori din întâmplare. Tot ce îți trebuie este să fii la locul potrivit, în momentul potrivit și să-ți faci un selfie.
Un exemplu este al unor trei prietene care și-au făcut o astfel de fotografie într-o barcă, fix în momentul în care un delfin a sărit în spatele lor. Sau se poate întâmpla să-ți faci un selfie și să descoperi că pe banca din spatele tău se află Warren Buffet, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, și Paul McCartney, starul Beatles.

Descoperă câteva astfel de fotografii uluitoare realizate în 2016 de pasionați ai selfie-urilor din toată lumea:
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
3 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod