Top 10 cele mai bune seriale SF din toate timpurile

Top 10 cele mai bune seriale SF din toate timpurile

Doctor Who

Locul 4. Doctor Who (1963-prezent)

Longevitatea este numele mic al acestui serial BBC în vârstă de 52 de ani. În ciuda unor decenii întregi, premisa este uluitor de simplă: un extraterestru fermecător călătorește prin timp și spațiu într-o cutie, făcând tot posibilul să salveze situația.
El îşi ia companioni de-a lungul drumului și se regenerează frecvent într-un corp nou-nouț. Toată lumea are un Doctor „personal”, în funcție de momentul la care a urmărit serialul (au fost 12 până acum, în prezent este Peter Capaldi).
Doctor Who pendulează nestatorinic între tâmpenie și profunzime, fără a-şi pierde vreodată elanul sau inima. La fel ca Tardis-ul, este mai mare pe interior; există loc pentru toţi.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bogdan pe 7 Aug 2016, 10:29
    top

    subscriu lui Robert, dar trebuie sa adaug ca din pacate topul a fost facut de vreun necunoscator avand in vedere ca lipseste de ex. Stargate

    3
    0

  • Robert Trif pe 6 Aug 2016, 19:17
    SciFi

    Am urmarit cele mai multe dintre serialele prezentate aici, din lista dvs. mi-au placut: La limita imposibilului, Zona Crepusculara si DosareleX. Cred ca astea sunt doar serialle SF care au fost prezentate la TV. Din pacate, lipsesc cele mai bune 2 seriale, cel putin in opinia mea, si anume, capodopera Fringe si Person of Interest. Fringe este de departe cel mai bun serial SciFi pe care l-am urmarit.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod