Top 10 cele mai bune seriale SF din toate timpurile

Top 10 cele mai bune seriale SF din toate timpurile

Star Trek

Locul 1. Star Trek (1966-1969)

Aproape fiecare serial SF care a apărut ulterior are o datorie uriașă faţă de serial, inclusiv „Star Wars”, cu titlu atât de asemănător.
Da, serialul revoluţionar al lui Gene Roddenberry este soarele în jurul căruia orbitează întregul gen SF. Personajele principlale, temperamentalul căpitan James T. Kirk și logicul şi calmul ofițer științific Mr. Spock au transformat pe bună dreptate actorii William Shatner și Leonard Nimoy în simboluri.
Extratereştri şi dușmanii lor – klingonienii și Khan – rămân imposibil de șters din memoria colectivă.
Și doctrina lui democratică plină de tonus rămâne în picioare, ca și zelul și optimismul în ceea ce privește explorarea Noii Frontiere.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bogdan pe 7 Aug 2016, 10:29
    top

    subscriu lui Robert, dar trebuie sa adaug ca din pacate topul a fost facut de vreun necunoscator avand in vedere ca lipseste de ex. Stargate

    3
    0

  • Robert Trif pe 6 Aug 2016, 19:17
    SciFi

    Am urmarit cele mai multe dintre serialele prezentate aici, din lista dvs. mi-au placut: La limita imposibilului, Zona Crepusculara si DosareleX. Cred ca astea sunt doar serialle SF care au fost prezentate la TV. Din pacate, lipsesc cele mai bune 2 seriale, cel putin in opinia mea, si anume, capodopera Fringe si Person of Interest. Fringe este de departe cel mai bun serial SciFi pe care l-am urmarit.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod