Ţinutul vulpilor: 37 de imagini care te vor face să îndrăgeşti aceste animale

Imaginile unui fotograf finlandez prezintă aceste animale în cele mai candide ipostaze. Este imposibil să nu le adori!
Ossi Saarinen este fotograful care a cucerit internetul cu tema lui intitulată "angry birds". Dar el este atras şi de vulpi, iar acest interes a dat naştere unei alte serii fotografice, dedicată acestor animale.

Ossi a pozat o mulţime de vulpi vara trecută. Totul a început într-o dimineaţă, în zori: în timp ce se învârtea cu camera într-un loc sălbatic, a dat peste nişte pui de vulpe. Abia le dăduseră ochii, iar micuţii roşcaţi nu s-au speriat de el, dimpotrivă, chiar s-au apropiat de el, adulmecându-l şi cercetându-l curioşi, relatează Bored Panda.
Fotograful şi-a făcut treaba în linişte, urmărindu-i cum se jucau şi simţind că are o legătură specială cu aceste fiinţe. Din acel moment, vulpile au devenit un subiect care l-a inspirat pentru imaginile sale.

Fotografiile lui Ossi ne prezintă aceste misterioase şi încântătoare creaturi în diverse ipostaze. Puii adorabili vor topi, cu siguranţă, multe inimi, dar şi părinţii lor, surprinşi în timp ce veghează sau dorm printre tufişuri, ne fac să privim cu alţi ochi aceste animale despre poveştile din copilărie ne-au spus doar că sunt şirete şi rele.
Ceea ce este nu doar greşit, ci şi foarte nedrept.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod