Testul de Ziua Îndrăgostiţilor: E aproape imposibil de rezolvat

de Daniel Dumitrescu, 14 Februarie 2018
test

Un artist din Ungaria, cunoscut pentru desenele sale tip puzzle, te provoacă să descoperi un indiciu în cea mai nouă ilustraţie pe care a publicat-o pe internet.

În stilul care l-a consacrat, Gergely Dudás, cunoscut drept Dudolf, a realizat o nouă ilustraţie plină de detalii, concepută special de Valentine's Day. Este vorba de un desen plin de elefanţi roz, roşii, albi şi mov; undeva, bine pitită, printre aceste animale se ascunde o inimioară roz, pe care care va trebui s-o descoperi. Dacă reuşeşti, felicitări! Înseamnă că ai un spirit de observaţie foarte ascuţit, cu mult peste media celor pasionaţi de astfel de teste.

Dudás a devenit cunoscut pe internet după ce în decembrie 2015 a postat un desen-puzzle foarte dificil care conţinea un ursuleţ panda ascuns într-o mulţime de urşi polari. Acum are peste 140.000 de admiratori pe Facebook, unde postează periodic ilustraţii care stârnesc interesul fanilor săi, fiind distribuite de sute de ori şi stârnind numeroase comentarii.

Ultima sa provocare se dovedeşte atât de dificilă, încât cei care au încercat să găsească inimioara au avut nevoie de multă răbdare şi atenţie.

"Excelent! Foarte dificil pentru mine de data asta. Ador puzzle-urile tale. Toate detaliile sunt atât de amuzante", a scris cineva.

Altcineva admite că n-a reuşit să rezolve testul: "Am ratat ceva şi ştiu că este undeva acolo."

Dacă vrei să încerci, iată un indiciu important: inimioara roz se află în urechea unui elefant de aceeaşi culoare. Soluția testului o găsești pe pagina următoare. Succes!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod