Test. Cât îţi ia să vezi diferenţele din aceste imagini?

Poţi să identifici diferenţele din aceste imagini? Felicitări, înseamnă că ai un spirit de observaţie foarte bun. Dar cât timp îţi ia ca să le vezi pe toate opt?

Un puzzle foarte detaliat îţi provoacă răbdarea şi capacitatea de concentrare. Între aceste imagini asemănătoare care prezintă o petrece organizată într-o grădină există câteva diferenţe. Cei de la HotSpring World, compania care a creat desenele, spun că există opt diferenţe între acestea şi că o persoană obişnuită are nevoie de patru minute şi 32 de secunde pentru a le observa pe toate, relatează cotidianul britanic Daily Mail, care a publicat ilustraţiile.

Desenele conţin mai multe scene cu numeroase detalii ale unei petreceri, de la grătar până la muzică şi dans, iar aglomeraţia de elemente vizuale, special concepută, le îngreunează mult sarcina celor care vor să depisteze diferenţele bine ascunse.



Dacă nu ai reuşit să observi cele opt diferenţe, în pagina următoare găseşti soluţia pentru aceste puzzle!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod