Teo, poliţistă în serialul "Pariu cu viaţa"

Realizatoarea de televiziune apare în al doilea sezon al producţiei difuzate de Pro TV, începând din 6 februarie.

Realizatoarea de televiziune apare în al doilea sezon al producţiei difuzate de Pro TV, începând din 6 februarie.


Din 6 februarie, în fiecare luni, de la ora 20.30, la Pro TV, serialul "Pariu cu viaţa" revine cu un nou sezon, cu o Teo Trandafir într-o postură inedită, cea de actriţă, cu multe alte personaje noi şi multe aventuri ale tinerilor din LaLa Band.

După un an foarte dificil şi gata să-şi descopere noi valenţe artistice, Teo mărturiseşte că apariţia în serialul fenomen al României înseamnă pentru ea însăşi un pariu cu viaţa. "La 43 de ani mă reinventez ca om, dacă-mi iese chestia asta mă declar fericită.

Amuzant sau nu, rolul meu din «Pariu cu viaţa» mi se potriveşte foarte bine, asta e de fapt marele meu pariu. Am fost un realizator de emisiuni bun, mi s-a spus de-a lungul anilor că pot face film, însă marele pariu al vieţii mele este ca, la jumătatea vieţii mele, să descopăr că pot fi şi altcineva", spune vedeta TV.

Potrivit unui comunicat remis agenţiei Mediafax, în serialul "Pariu cu viaţa", Teo Trandafir va juca rolul Zânei Crăciun, şefa lui Gică (Radu Gabriel) şi a Tanticăi (Elvira Deatcu), o poliţistă venită de la Iaşi în Capitală, care face furori cu accentul ei.

"Există o singură lege, legea mea şi nu mă interesează de bunul simţ, rolul meu este un vector de umor foarte puternic.
Deunăzi mi-a spus o actriţă pe care o întrebam dacă e bine că eu fac un personaj atunci când toată lumea se aşteptă să o joc pe Teo. Însă cu regizorul Iura Luncaşu lângă tine nu ai cum să o dai în bară. Vine şi-ţi zice încă o dată ce ai de făcut, este cel mai frumos, deştept şi minunat om pe lumea asta, singurul lui defect este că e însurat"
, spune amuzată Teo.

După câteva săptămâni petrecute pe platourile de filmare din Buftea, Teo a intrat perfect în atmosferă şi se bucură de atenţia şi grija tuturor celor din echipă.
"Nu eram pregătită pentru asta, pentru mine este o experienţă inedită. Înainte să auzi «acţiune» pe platouri se spun multe alte lucuri pe care nu le înţeleg gen: «set», «camera roll». Eu nu reacţionez decât la «acţiune» şi, dacă apare vreun moment în care dau o bâlbă, stau lângă minunaţii Elvira şi Radu, care se poartă cu mine precum cu un ou, mă uit în ochii lor şi merg mai departe. Pentru mine «Pariu cu viaţa» înseamnă o reinventare a unui om, a mea, la care cei doi au fost martori direcţi. La filmări nu există actor, regizor, maşinist, luminist, care să treacă pe lângă mine şi să nu mă întrebe dacă mi-e foame, sete sau sunt obosită.
Mie îmi este atât de uşor pentru că toată lumea are grijă de mine, asta mă obligă să nu mă încurc, filmez atât cât pot, nu mi s-a cerut să fac mai mult. E şi o super atmosferă acolo"
, a mai declarat Teo despre noua ei experienţă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod