Tatuaje minimaliste: 25 de modele simple şi discrete care te inspiră

Tatuajele mici, discrete, sunt la mare căutare. Întrucât nu acoperă o mare suprafaţă din piele, au o notă personală şi delicată.
Witty Button este un artist din Seul specializat în tatuaje minimaliste, nu mai mari decât o agrafă, din ce în ce mai căutate. De obicei, el lucrează cu pigment negru și realizează diverse forme, de la inimioare până la floricele, dar și litere sau cuvinte.

Butoon spune că aceste modele sunt ideale pentru cei care nu și-au mai făcut niciodată un tatuaj, iar clienții preferă să le facă în zonele expuse ale corpului - pe glezne, urechi, gât, umăr, brațe și palme. Dimensiunile reduse nu le fac însă întotdeauna ușor de observat și tocmai acesta este farmecul lor, faptul că nu sar în ochi imediat, relatează Bored Panda.

Mai multe modele de tatuaje minimaliste pot fi admirate pe pagina de Instagram a artistului sau pe site-ul designtaxi.com.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod