Facebook

Surpriza Facebook: Mai multă culoare de Sărbători

Utilizatorii Facebook vor putea posta status-uri colorate, începând de marţi, cu ajutorul unei noi opţiuni care permite alegerea unei culori de fundal pentru posturi.
Treptat, toţi utilizatori de Facebook vor avea acces la o funcţie lansată marţi, care permite alegerea unui fundal colorat pentru postările scrise. Aceasta nu este disponibilă pentru link-uri sau poze, ci strict pentru postările care conţin doar text.

Folosirea noii opţiuni este cât se poate de simplă. În cadrul căsuţei de compunere a postărilor există acum o bară care conţine o paletă de culori şi gradienţi din care utilizatorii pot alege pentru a colora fundalul postărilor de tip text.
În acest fel, orice utilizator îşi va putea evidenţia propriile postări, iar wall-ul multora va arăta ca un veritabil curcubeu.

Prin această opţiune, Facebook încearcă să readucă în atenţia utilizatorilor săi postările personale, care, de altfel, reprezintă esenţa reţelei sociale şi cam singurul tip de conţinut original disponibil pe Facebook, notează News.ro.

Noua facilitate va fi implementată treptat şi va fi disponibilă, pentru început, doar pe Android. În schimb, postările colorate astfel vor fi vizibile pe orice platformă, de la desktop, la iOS.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod